Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The sun was just shining..

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 The sun was just shining.. op ma 11 okt - 8:08

Selletje

avatar
De sneeuwwitte Arabier rende door de heuvels. Eigenlijk zonder doel. De zon scheen op haar manen. De wind blies ineens keihard. Ze keerde haar hoofd even de andere kant op. Er kwam wat zand in haar ogen. Ze keek naar de horizon. Ze stopte met rennen. Ze keek om zich heen. Misschien zag ze een ander paard. Maar jammer genoeg was dat op dit moment niet het geval. Ze begon weer met doelloos rennen. De zon begon te verdwijnen. Hij zakte naar beneden. Steeds dieper naar beneden. En opeens stond de maan hoog boven de lucht. De Arabier zucht. En keek nog eens om zich heen. Niemand te bekennen. Ze is hier nog steeds alleen. Ze hoorde iets. Ze draaide zich snel om. Maar het waren slechts vogels. Niets bijzonders. De ging weer verder alleen ging ze nu lopen. Ze was moe geworden van al dat rennen. Ze moest ergens water drinken. Alhoewel.. Haar dorst verminderde ineens. Ze keek zwakjes naar de maan. Ze zag zoveel mensen die allemaal veulens hadden, en partners hadden...Zou zijzelf ook eens veulens krijgen? Ze dacht er niet te veel over na. Haar hoofd deed pijn. Ze moest rusten.

2 Re: The sun was just shining.. op ma 11 okt - 8:20

Aleyne


aleyne draafde rsutig de heuvels waren hoog en helemaal groend. ze stopte rustig en boog haar hals. ze nam een groot pluk gras en kauwde er voorzichtig op. ze voelde de smaak van het gras tussen haar tanden vloeien. ze sloot lichtjes even haar hals. een hele pluk van haar manen lag nu voor haar rechter oog. in een rustige stap ging ze verder. de wind speelde ze met haar staart. de zon ging na een tijdje onder en de maan kwam in de zon zijn plaats. lichtjes liet ze haar staart eens tegen haar achterste slaan waardoor ze juist op tijd was voor een instect weg te jagen. een licht geirriteerde bries kwam uit haar keelgat. terwijl ze al zoekend rond keek werd eht maar donkerder. en er verliet dan ook een diepe zucht. aleyne boog haar hals en draafde dan zo verder. oppeens stond ze stil. ze rook een ander paard. en het was een merrie. ze strekte haar hals weer en zag in de verte ook een witte merrie. aleyne haar oren gingen direct plat liggen. voorzichtig wachtte ze af.

3 Re: The sun was just shining.. op ma 11 okt - 8:27

Elavanche

avatar
Rustig stapte de schimmelkleurige bijna witte merrie tussen de heuvels door. Ze brieste een keer zachtjes en ademde diep in. De geur van het gras kwam haar neus in en enkele bloemen die hier en daar stonden trokken ook haar aandacht. Ze roken heerlijk en waren apart gekleurd. Ze nam een hap van het heerlijke gras onder haar hoeven. Het smaakte heerlijk,vooral op de heuvels was veel gras verschenen. De zon was verdwenen en in haar plaats was de maan gekomen. De maan scheen zwakjes op haar vacht die er daardoor een beetje spookachtig uit zag. De merrie brieste nogmaals zacht en ze verhoogde haar stap tempo lichtjes. De geur van een ander paard drong zwakjes haar neus binnen en Vanche stapte er geintresseert op af. Ze hoopte dat het paard goed was en niet slecht. Zelfs neutraal was goed,ze had nou niet bepaald zin in een gevecht na deze mooie zonnige heerlijke warme dag.

4 Re: The sun was just shining.. op di 12 okt - 6:13

Braeden


shade stapte geirriteerd verder. groen overal groen. het werd haar toch wel teveel. al dat groen. lichtjes rolde ze met haar ogen. ze hief haar hoeven hoog genoeg om niet van haar gedrag te strijkelen. haar hoofd lichtjes gebogen stapte ze verder en verder. haar kille ogen keken naar alle kanten. haar staart zwaperde dreigend heen en weer. shade had neit echt zin in een gevecht maar als er iemand haar zou uitdagen vliegt ze gewoon uit. haar manen wapperde langzaam met haar mee. de maan kwam stillaan tevooschrijnt. een geirriteerde zucht kwam uit haar keelgat te vooschijnt. waarom nu juist dacht shade. ze was nog niet eens half weg in de heuvels en de nacht kwam al. nu moet ze dan ook nog hier over nachtten. nou ja zo erg was het niet. het gras was smakkelijk dus jah veel kon ze niet klagen. even stoptte ze. en begon rustig te grazen.na een tijdje toen ze genoeg had gegeten ging ze in een lichtte draf. oppeens stond ze stil. haar oren gingen helemaal stil liggen. haar staart ging weer dreigend heen en weer. en lichte bries kwam te voorschijnt. waarom nu juist het was ook haar dag neit. ze zou straks wel eens gaan kijken naar die paarden eerst gaat ze hun bekijken hoe ze zich gedragen. rustig wachtte ze af.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum