Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

They going to be born, Tales <3

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 They going to be born, Tales <3 op di 9 nov - 22:06

Curlin

avatar
De voskleurige merrie stapte rustig rond tussen de heuvels door.en over sommige heuvels er overheen. Een tevreden bries liet zich horen en ze trilde daarbij haar neusvleugels trillen. Ze schudde zacht en haar dikke buik bewoog zich soepel mee met haar lichaam. Het was vandaag anders dan anders voor haar gevoel,Haar buik voelde anders,maar dat kon ook komen omdat ze hoogzwanger was. Ze was nu al 11 maanden zwanger en het werd steeds zwaarder voor der en leek maar net minder te worden en alleen maar erger te worden.Logisch. Maar oke,haar buik was behoorlijk dik en het werd alleen maar dikker en dikker.. Maar het leek wel alsof het veulen eruit wilde, het moest waarschijnlijk een heel groot veulen zijn want iets anders kon het niet zijn. Ze ademde diep in en de geur van het heerlijke gras kwam haa neus in,ze schudde met haar hoofd en haar grote oren vlogen met haar hoofd mee vervolgd door haar manen. Haar staart sloeg zich heen en weer en haar buik deed alleen maar meer pijn,meer dan het eerst was of hoorde te zijn. Ze hinnikte luid en hoopte dat Tales het gehoord had want ze moest waarschijnlijk gaan bevallen want volgends haar wilde het veulen haar buik uit. Ze brieste nogmaals alleen ditmaal kreunend. kreunend omdat het ademen zwaarder werd,ze wilde gaan liggen. Ze keek omzich heen en zag geen gevaar, ze zakte door haar benen heen en liet zich zachtjes neerkomen in het gras. Zwaar ademde ze en keek ze angstig omzich heen,ze was bang voor gevaar en behoorlijk gespannen. Het zweet stond alweer op haar hals en de rest van haar lichaam. Ze voelde het veulen behoorlijk trappen en ze brieste luider en tilde haar hoofd op waarbij ze een angstig geluidje liet horen. Ze legde haar hoofd na enkele tellen weer neer in het gras en het duurde niet lang of ze voelde de weeén opkomen. Het deed zeer en het duurde niet lang of er lag een Palomino kleurig merrie veulen naast haar, het was nog een klein hoopje. Voorzichtig begon ze het schoon te likken,zachtjes en beheersd. Ze likte het helemaal schoon,het was een klein merrietje maar ze kon nou al zien dat ze later een mooie volwassen merrie zou worden... Ze wilde opstaan maar het kon niet op een of andere manier, het was raar maar ze bleef liggen, ze voelde nog wat schoppen maar ze wist niet wat. Maar toen er weer weeén kwamen dacht ze aan wat ze gedacht had,kreeg ze dan toch een tweeling ? Het tweede veulen was moeilijk dan het eerste veulen,het eerste veulen was er makkelijk uitgekomen maar het tweede veulen was moeilijk om geboren te worden. Het was behoorlijk raar maar ze snapte het zelf ook niet, weer brieste ze. Na een half uur kwam het tweede veulen eruit en was het geboren, al het vruchwater ook. Ze likte het voskleurige veulen schoon en kwam erachter dat het een hengst was, ze likte hem net zo schoon en ze merkte dat hij kleiner was dan het eerste veulen. Ze legde haar hoofd weer neer en sloot haar ogen en brieste nogmaals en liet haar neusvleugels trillen.

Safari

avatar
Het kleine hengsten veulen draaide rond in de baarmoeder van zijn moeder,naast hem dreef een iets groter veulen, het was een merrietje en het zou waarschijnlijk zijn zusje of zus worden. Ze schopte zachtjes en steeds harder tegen de buik aan omdat ze eruit wilde,uit de warme buik van zijn moeder, Alleen zijn zusje piepte voor en kwam er als eerst uit, ze was makkelijker dan hem,maar hij... Hij deed er behoorlijk lang over om geboren te worden. Maar na die lange tijd was hij blij dat hij eindelijk uit de buik van zijn ma mocht. Met een zachte plof kwam hij neer in het gras waar zijn zus blijkbaar al lag. Hij ademde voor het eerst zelf en het was allemaal raar,de geuren die hij rook en die zijn neus in kwamen. Zijn voskleurige vacht lag er apart naast,naast die van zijn zus. Hij opende zijn ogen en keek een beetje raar op. Zijn oren stonden een beetje overeind en draaide een beetje rond. Het was raar om het zo te leren kennen. Hij keek naar zijn moeder die ook in het gras legde. "Mama,, ?" vroeg hij aan de grootte merrie die in het gras lag met haar hoofd erin. Ze leek erg vermoeid te zijn...

Tales

avatar
De hinnik van Curlin ging als een mes door zijn lichaam. Het gaat gebeuren, Het gaat gebeuren, schoot door zijn hoofd. Als een speer rende hij naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Zijn adem ging snel, en zijn hoeven maakte een kletterend geluid. Zijn hart bonste in zijn keel. Zijn eerste veulen zou geboren worden. Zijn aller eerste veulen, hij kon het niet geloven. Curlin was de vrouw van zijn dromen, dat wist hij bijna zeker. Ze was lief en mooi. En hij wist zeker dat het een prachtig veulen zou worden.
Hij kwam steeds dichter bij de plek waar Curlin lag, en hij hoorde haar kreunen. Als ik maar niet te laat ben. Dacht Tales bij zichzelf. En hij ging nog harder. Hij ging over een hoge heuvel. En aan het einde van de heuvel, lag Curlin, en naast haar lag een veulen. Een palomino zo te zien. Shit dacht Tales, ik ben te laat. Rustig liep hij naar Curlin. Hij zag dat ze niet klaar was met bevallen. Nog een veulen, Tales keek raar op. Dat zou dan ook de reden zijn waarom ze zo'n dikke buik had. Ze kregen een tweeling. "Kom op liefje," moedigde hij Culrin aan. Hij deed zijn neus tegen die vaan haar als aanmoediging. En ook na een tijdje gleed het tweede veulen eruit. Tales lachtte blij, en Curlin begon het veulen af te likken. Hij bekeek de veulens is goed. Een palomino merrie, en een vos kleurig hengstje. Meteen was hij verliefd op de veulens, en met zijn neus raakte hij de veulens aan. Ze hadden al leuke namen voor de veulens bedacht. Safari en Season, dat klonk leuk, dat Tales trots bijzichzelf. Hij glimlachte, en met zijn neus raakte hij die van Curlin aan. Van binnen voelde hij zich warm, en trots. Niks kon hem meer ongelukkig maken, hij had alles wat hij wou.

Curlin

avatar
Tevreden en trots keek de voskleurige merrie naar Tales, haar blik straalde gewoon haar blijheid en trots uit. Een tevreden bries liet ze horen waarbij haar neusvleugels zacht trilde, haar blik gericht op Tales die met zijn neus de veulens aanraakte. "Het is gelukt" ze zijn geboren. "Het was er niet 1 maar 2," zei haar stem daarna trots. "een hengstje en een merrie, we hadden een naam voor beide, dus noemen we de hengst Safari en de merrie Season" zei haar stem vrolijk terwijl ze licht met haar hoofd schudde, ze hijgde nog een beetje na van het moeilijke gedeelte van de bevalling, het hengstje was zichtbaar kleiner dan de merrie. Ze likte nog een beetje het hengstje schoon waarna ze haar hoofd op de grond legde en haar ogen even sloot op op adem te komen en te kunnen rusten. Ze was behoorlijk uitgeput door alles.

[sorry voor de korte post]

Season

avatar
Het veulentje trapte tegen de buik van haar moeder. Ze wou ertui!! Haar broertje en zei waren een stuk gegroeit en het werd veel te krap in de buik. Ze trapte nog een keer hard tegen de buik van haar moeder. Laat me er nou uit, dacht ze. Opeens begon alles te schommelen, haar moeder ging liggen. Het veulen zocht de uitgang. En na een kwartier lag ze opeens in het gras.
Vaag keek Season om zich heen. Alles was groen, de tong van haar moeder maakte haar schoon. Ze keek naar haar moeder, en likte haar. Dat was haar moeder. Season wachte op haar broertje. Waar bleef hij nou? In de verte hoorde ze wat aankomen. Het leek op een paard. En daar kwam een zwart paard aan. Hij gaf mama een kusje. Ben jij dan papa dacht ze. Ze liet een klein hinnikje horen. En opeens kwam broertje eraan. Hehe dacht ze, en met haar neus duwde ze naar hem. Mama likte ook hem schoon. Papa kwam dichterbij en gaf een kusje. Season was moe, maar ondertussen wou ze ook heel graag de wereld ontdekken. Mama ging slapen, dus besloot ze dat ook maar te doen. Ze legde haar hoofdje op mamas buik. Opeens kwam ze daar wat tegen. Het was een uier, gulzig begon ze te drinken. "Dit moet je echt proberen"! Zei ze tegen haar broertje, die ze Safari hadden genoemd. Zijzelf heette Season. Een mooie naam vond ze zelf. En ze ging weer verder met drinken.

Safari

avatar
Het kleine bruine veulen lag nog opgerold en verwart in het gras terwijl zijn zus al op ontdekkings tocht was gegaan. Ze was waarschijnlijk een paar centimer groter dan hem en ze was de oudste van het stel. Zijn bruine vacht was al opgedroogd en hij keek verbaasd naar Season, zo was zijn palomino kleurige zusje genoemd. Ze was aan het drinken, njaa vanaf hier leek het meer alsof ze aan het zuigen was aan iets. Iets wat ze een uier noemde. Hij tilde zijn hoofdje op en keek naar de zwarte hengst die naar zijn moeder genaamd Curlin ging. Dat moest dus zijn papa zijn. Hij legde zijn lange benen die enorm waren vergeleken zijn lichaam voorzich. Met een rare beweging kreeg hij zijn lichaam omhoog, enkele secondes stond hij te wankelen op zijn vier langen benen en toen boem lag hij met zijn neus in het gras. Hij keek verbaasd, net stond hij nog en nu lag hij hierzo in het gras. Nogmaals probeerde hij het en dit keer lukte het hem. Trots snoof hij en keek hij naar zijn mama,papa en zijn zus. Hij deed enkele stapjes en hij bleef staan. "Ik kan het, het lukte me" zei hij met een schattig stemmetje

Curlin

avatar
Trots keek ze naar beide veulens. Season had al snel door waar ze kon drinken en deed het ook snel. Ze keek daarna naar Tales. Ze was echt trots op beide veulens vooral omdat het apart was. Ze had nog nooit een tweeling terwereld gebracht één keer had ze een veulen gehad en dat was er maar 1 geweest. Zacht brieste ze en keek ze naar Safari, het voskleurige hengstje. Hij deed nu al een poging om te gaan staan, de eerste keer viel hij om, bemoedigend hinnikte ze naar hem waarna hij het nog een keer probeerde, het was een leuk gezicht om hem zo ze best te zien doen. Toen hij stond deed hij enkele staptjes waarna hij trots snoof. Curlin kreeg een grijns op haar gezicht waarna ze haar eigen lichaam ook de lucht in gooide en op stond. Haar oren stonden vrolijk naar voren en ze richte haar aandacht op beide veulens waarna ze naar Tales liep en haar neus tegen de zijne aan drukte, zacht en lief deed ze dat.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Born from a disaster {Geannuleerd}

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum