Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

 » Z U I D E N » De Heuvels » Mai

Mai

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Mai op wo 23 dec - 22:29

Mai

avatar
Ultimate Spammer
De zon stond hoog aan de hemel, alleen een zacht briesje en de schaduw zorgde voor verkoeling. Op sommige plekken groeiden bloemen die een heerlijke, zoete geur verspreidden. Er vlogen vogels over en steeds meer konijnen durfden uit hun holletje te kruipen. Verschillende heuvels staken omhoog, de een nog hoger dan de ander. En op de top van een van de heuvels lag een paard. Een wit paard met donkere, zwarte ogen en een lange, witte staart en ze staarde voor zich uit. Haar benen lager onder haar hoofd terwijl ze genoot van de stilte. Soms sloot ze haar ogen, meestal als er weer een briesje voorbij kwam.
Mai was jong. Nog maar zes jaar en had nooit iets anders meegemaakt dan vrede en rust. Haar ouders hadden van haar gehouden, net als de rest van de paarden die ze kende. Ze wist nog hoe ze vroeger had gespeeld dat ze samen met haar broertje de wereld overwonnen had. Ze gingen dan machtig op een rots staan, zodat de wind haar manen meenam. Haar poten wat verder uit elkaar dan normaal...
Maar dat was niks voor haar, niet meer.

Ze opende haar ogen weer toen ze voetstappen hoorde. Het was maar zacht, waarschijnlijk werd het geluid gedempt door het zachte gras. Ze tilde haar hoofd op en keek om zich heen.

2 Re: Mai op wo 23 dec - 23:04

Spook

avatar
Spook kwam nog eens terug kijken naar de heuvels.
Ze liet haar kudde achter bij het strand, want ze wou even alleen zijn.
Toen ze aankwam bij de heuvels, zag ze een ander paard.
Ze ging er voorzichtig naartoe, "Hoi, wie ben jij" hinnikte ze zacht.
Spook wachtte geduldig haar reactie af, klaar om meteen weg te rennen of om de merrie te helpen...

3 Re: Mai op do 24 dec - 7:54

Mai

avatar
Ultimate Spammer
Toen Mai de witte merrie naar haar toe zag lopen, haalde ze weer opgelucht adem. Ze was spierwit, nog witter dan zij was. Ongelofelijk dat haar niet aan had zien komen. Ze was als een lichtgevende vlek in deze omgeving.
"Hee. Ik ben Mai," stelde ze zichzelf voor. "En wie mag jij zijn?" Ze was ondertussen opgestaan en bekeek de merrie nu beter. Ze was volkomen egaal wit, alleen haar oren, snuit en ogen waren anders gekleurd. Haar manen waren wat grijziger, maar nog steeds prachtig en glanzend. Ze was een paard wat je niet snel zou vergeten.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

 » Z U I D E N » De Heuvels » Mai

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum