Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Give me a home.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Give me a home. op ma 6 jun - 6:58

Painted Black

avatar
VIP
Met een op geheven hoofd,draafde Painted Black door het gebied. Snuifend keek hij om zich heen, dit gebied kende hij nog niet! Hij keek achterom, maar hij zag niks. Hij maakte een overgang naar stap en keek nogmaals goed op zich heen. Hij had gehoord dat er een nieuwe kudde was, een neutrale. Hij had goeie verhalen gehoord over de alpha en wou maar al te graag joinen. Rustig kwam hij tot stilstand en hinnekte luid, naar de leider, Boots. Hij hoopte snel antwoord te krijgen, hij zou het namelijk geweldig vinden om weer een kudde te hebben, om weer mee te doen aan de absolute uitdagingen. Hij vond het geweldig toen hij hoorde dat er een kudde was voor neutrale paarden. Ookal kon hij Boots nog niet, hij geloofde nu al sterk in haar leiderschap.
[&Boots]

2 Re: Give me a home. op di 7 jun - 3:09

Boots

avatar
Fier liep Boots voor haar uit. De heuvels waren eerder haar gebied en weldra zou ze het terug veroveren. Ze grijnsde nog eens trots bij die gedachte en schudde haar kop. Ze brieste tevreden en ging over in een vlotte draf. Trots hief ze haar kop op en triomfantelijk speurde ze de omgeving af. Vanaf hier waren de lichte contouren van de zee zichtbaar. Boots snoof luidruchtig en draafde verder. De klippen waren vanaf hier niet duidelijk te zien, maar een lichte schaduw was toch zeker zichtbaar. Boots stampte nogal lomp uit vrolijkheid over de grond heen. Toen ze uiteindelijk in de verte een geur rook, stopte ze met haar drukke gehuppel en maakte een vloeiende, voor zover dat mogelijk was voor d'r, overgang terug na stap. De hengst die ze voor zich had was roetzwart, maar zag er betrouwbaarder uit dan de meesten paarden ooit zouden kunnen. Ze knikte hem een keer toe, rechtte haar rug en stelde zich lichtjes dominant op. 'Haj, begon Boots. Ze draaide wat met haar oren om te voorkomen dat ze weer van plek naar plek sprong. Ze had weer een kudde! Het was weer van haar! 'Je hinnikte?' vroeg Boots, dit keer een stuk kalmer dan zo net. Mooi! Als ze deze houding volhield, kwam het helemaal goed!


_________________
Ik zou m'n leven ervoor geven niet dood te hoeven gaan. (Kees Torn)

3 Re: Give me a home. op di 7 jun - 6:19

Painted Black

avatar
VIP
'Haj,'' 'Je hinnikte?' Een bonte merrie verscheen. Tevreden knikt hij terug. ''Het zou een eer zijn, al mocht ik u kudde joinen'' Hij knikte nogmaals tevreden. Hij had al in tijden geen kudde meer gezien of behoord tot een kudde. Ookal zou hij het dolgraag willen. Een kudde was voor hem een huis, een plek waar hij zich zelf kon zijn, maar toch werd geaccepteerd. Hij hoopte dat Boots hem zou toelaten, maar hij wist dat het niet zo makkelijk ging. ''Mijn naam is Painted Black'' vervolgde hij.

4 Re: Give me a home. op zo 12 jun - 21:43

Boots

avatar
Boots knikte bedenkelijk en liet haar blik nog eens over de hengst heen glijden die zichzelf als Painted Black had voorgesteld. 'Waarom mijn kudde? Waarom niet een random goede kudde of eventueel nog een slechte kudde? Overtuig me maar! Uit je argumenten zal ik opmaken of je een ware Flamer bent of een wannebe en eigenlijk thuishoort bij een andere kudde.' Boots stelde zich dominant op en snoof nog eens nuchter. Ze grijnsde toen hij iets zei over eer. ''t Is voor mij een eer de kudde te leiden en te zorgen dat het geen inactief fiasco wordt en dat op zichzelf is al een hele klus heur.' Boots kon een klein glimlachje niet onderdrukken. Ze draaide met haar oren en wendde zich weer tot Painted Black. De zwarte hengst zag er niet verkeerd uit, maar uiterlijk zei niet alles. Schijn bedriegt, niet? Boots brieste nog eens en schudde haar bonte kop, wachtend op antwoord.


_________________
Ik zou m'n leven ervoor geven niet dood te hoeven gaan. (Kees Torn)

5 Re: Give me a home. op ma 13 jun - 3:41

Painted Black

avatar
VIP
'Waarom mijn kudde? Waarom niet een random goede kudde of eventueel nog een slechte kudde? Overtuig me maar! Uit je argumenten zal ik opmaken of je een ware Flamer bent of een wannebe en eigenlijk thuishoort bij een andere kudde.' Argumenten? Hij moest maar eens beter nadenken. ''Omdat'' antwoorde hij, heel even dacht hij nog na en vervolgde ''Omdat ik geen hekel heb aan iemand of iedereen. Ik ben niet iemand die doelt op een ander zijn pijn, maar ik ben ook neit het type dat als een pasgeboren veulen rond rent. Ik ben zo als ik ben en zal een ware volger zijn, maar het is aan u of u mij binnen laat'' Hij wist niet of hij zo genoeg had verteld en of hij wel goed genoeg was. Langzaam begon hij te twijfelen, tot de merrie weer sprak: ''t Is voor mij een eer de kudde te leiden en te zorgen dat het geen inactief fiasco wordt en dat op zichzelf is al een hele klus heur.' Hij begreep het. 2 jaar lang had hij moeten vechten om zijn eer, zijn status, die hij vervolgens als sneeuw voor de zon was verloren. Het deed hem iedere dag nog zoveel pijn dat hij zijn eigen kudde was verloren aan zijn stomzinnigheid, maar het was niet anders. ''Ik begrijp het, het is niet makkelijk om een kudde te leiden'' zei hij met een hangend hoofd. Wat moest hij nog meer zeggen? Hij moest niet gaan slijmen, hij was geen wannebe. Nee, hij had genoeg verteld, dit was hij.

6 Re: Give me a home. op ma 13 jun - 4:43

Boots

avatar
Boots knikte stijfjes en draaide wat met haar oren. Ze dacht kort na. 'Niet als een pasgeboren veulen overal achteraan sjokt. Dat kunnen we wel gebruiken.' Boots brieste nog eens en wendde zich kort naar de andere heuveltoppen, die als een keten onder het gras verspreid waren. Het sierde het anders saaie, groene weiland. Boots bespeurde hier en daar ook al pas opgekomen madeliefjes en paardenbloemen waren er ook al volop te zien in het gebied. Boots snoof nog een keer en rook hier en daar ook een klaproos. 'Ik ben geen 'u'' antwoordde ze snel toen Painted Black haar zo noemde. Getver, dan voelde ze zich net zo'n oude taart. Boots rilde bij die gedachte en richtte haar blik weer op Painted Black. 'Ja, voorlopig hoor je bij de Fire Flame. Maar gedraag je als een echte Flamer! Wij kiezen geen partij in tijden van oorlog en daar hoor jij ook bij. Ons gebied grenst aan de zee. De kliffen zijn van ons, net als de duinen en de heide die daarachter ligt.'


_________________
Ik zou m'n leven ervoor geven niet dood te hoeven gaan. (Kees Torn)

7 Re: Give me a home. op ma 13 jun - 4:59

Painted Black

avatar
VIP
'Niet als een pasgeboren veulen overal achteraan sjokt. Dat kunnen we wel gebruiken.' Hij glimlachte. Zo iemand was hij echt niet. Het liefst had hij WA weer terug gebracht, maar hij moest eerst maar weer eens normaal leren leven. 'Ik ben geen 'u'' Hij grinnekte. ´´Sorry´´ antwoorde hij kort. 'Ja, voorlopig hoor je bij de Fire Flame. Maar gedraag je als een echte Flamer! Wij kiezen geen partij in tijden van oorlog en daar hoor jij ook bij. Ons gebied grenst aan de zee. De kliffen zijn van ons, net als de duinen en de heide die daarachter ligt.' Tevreden knikte hij. ´´Bedankt, Ik zal mijn best doen en doen wat er mij gevraagd word.´´ Hij knikte nogmaals en keek toen naar de bergen. Een tintelend gevoel van binnen, het was geen verliefd gevoel, maar het gevoel van pure blijdschap. Hij zou echt zijn best doen, hij wist wat hem nu te doen stond..

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum