Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Should I ever find happiness?

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Should I ever find happiness? op do 9 jun - 6:23

Prada

avatar
Met grote, en alles behalve krachtige passen stapte Prada door de heuvels. Ze had sinds haar veulentijd eigenlijk alleen maar ellende en scheldpartijen meegemaakt. Ze had zo ongeveer alle gebieden waar paarden te vinden gezien. En dat alles alleen maar op zoek naar geluk. Voor sommige paarden was dat makkelijk te vinden maar niet voor haar. Geluk was niet makkelijk te vinden als je anders was. Anders dan de rest. Ze was er namelijk achter gekomen dat ze niet op hengsten viel. Haar ouders hadden haar niet meer geaccepteerd nadat ze ze dat had verteld. Ze was verstoten uit de kudde waar zij en haar ouders toen de tijd in hadden gezeten. Haar ouders zaten er waarschijnlijk nog wel in, maar Prada was er zelf uit gejaagd nadat ze er achter was gekomen dat ze lesbisch was.
Je zou denken, dan ga je toch gewoon naar een ander gebied, en daar dan in een kudde. Maar zo makkelijk was dat niet. Hengsten scholden haar bijna altijd uit. Altijd eerst een gewoon gezellig gesprekje, en de hengsten vonden haar gewoon wel aardig, maar zodra ze zei dat ze lesbisch was dan vonden ze haar een vieze pot. En als je dacht dat het met merries dan wel anders was, dan had je het fout. Met merrie's was het namelijk bijna precies hetzelfde. Je praat met ze. Ze vinden je wel aardig. Je zegt dat je lesbisch bent, en dan zijn ze bang voor je. Ze denken dat je verliefd op ze word. Maar zo is het met merries die op hengsten vallen toch ook niet. Als ze gewoon met een hengst praten dan kan het toch ook gewoon een gezellig gesprek zijn als vrienden. Dan worden ze toch ook niet gelijk verliefd op die hengst?
Maar de laatste tijd maakte het haar allemaal niets meer uit. Ze had alles al wel gezien. Ze had alles al wel gehoord. En ze had al met alle scheldwoorden kennis gemaakt. Eigenlijk wist ze soms gewoon het nut van het leven niet meer. Maar ze had al zo vaak gehoord dat paarden die het nut van het leven niet meer inzagen uiteindelijk weer het ware geluk vonden. Ze wist niet of dat ooit zou komen. Maar misschien zou het toch ooit komen. Ze hoopte maar dat dat heel binnenkort zou komen, want je rottiger voelen dan dit kon bijna niet...

Opeens rook ze een geur. Het was een ander paard! Snel ging ze achter een boom staan in de hoop dat het paard een hele slechte neus had en haar niet op zou merken. Rustig wachtte ze af.

[&Pearl]

2 Re: Should I ever find happiness? op vr 10 jun - 3:04

Pearl

avatar
Moderator
"And I love you more
Than I did before
And it's a day I don't see your face
Nothing's changed
No one could take your place
It gets harder every day
Said you love me more
Than you did before
And I'm sorry it is this way
But I'm coming home
I'll be coming home
And if you ask me I'll stay
I will stay"


Rustig weergalmden de woorden door haar hoofd. De woorden die haar altijd diep raakten en na deden denken. Al een tijdje stond ze stil, het enige geluid wat zo nu en dan te horen was waren vogels die hun vleugels in en uit sloegen. Verder was het stil. Doodstil. De tekst en de regels waren nu zo'n vier keer in haar hoofd afgespeeld en deden haar telkens aan het ene ding denken. Roses. De zus die ze sinds haar geboorte kwijt was geraakt. Die ze sinds haar eenjarige leeftijd nooit meer terug had gezien. Langzaam rolde er een traan naar beneden die minuscuul na een seconde die wel een minuut leek te duren op de grond. Door de kleine windvlaagjes die voorbij sjeesden werd de nieuwkomende druppel alsnel afgekapt en de streep die de vorige traan had getrokken was alweer opgedroogt. Ze was zo benieuwd hoe het met haar zus was. Was ze gelukkig? Belangrijker, was ze veilig? Het waren voor haar allemaal raadsels, en ze wist dat dit voor altijd zou blijven. Altijd zouden deze vragen nooit opgelost worden, nooit zou ze haar zus meer zien. Roses was een jaartje ouder dan haar, dus dan zou ze nu zes en half zijn. Vijf jaar hadden ze elkaar moeten missen, vijf jaar hadden ze niks over elkaar gehoord. Elkaar gewoon uit het oog verloren door een vulkaan. De vulkaan die hun leefde verwoestte en ook haar ouders deed omkomen. Het was afschuwelijk geweest, nu nog steeds deed het haar veel.

Pearl zuchtte ze na een tijdje, ze was blij er weer eens rustig over nagedacht te hebben. Ze moest verder, elke dag treuren kon niet. Af en toe stilstaan bij het feit wat er gebeurd was kon, maar elke dag er continu mee bezig zijn. Nee, dat was iets wat eenmaal niet kon. Ze richtte haar gedachtes op iets anders, en nadat ze dit gedaan had zag ze een ander paard en was de geur er opeens duidelijk aanwezig. Rustig stapte ze op de merrie af en glimlachtte eventjes om te laten zien dat ze niks kwaads van plan was. Had ze haar zien huilen? "Hallo" begroette ze de merrie op een iets zachte toon terwijl de glimlach haar lippen nog steeds sierde. Kort en zacht briestte ze eventjes en liet haar groene ogen het beeld van de merrie weer vinden.


_________________
http://www.dreamhorses.biz

3 Re: Should I ever find happiness? op za 11 jun - 7:00

Prada

avatar
Prada hoorde het andere paard voorbij lopen. Ze bleef stil achter de boom staan. Het andere paard moest haar nu eigenlijk wel hebben opgemerkt. Niet gezien natuurlijk, want ze stond achter een boom, maar geroken. Geen enkel paard had zo'n slechte neus dat je een ander paard op een paar meter afstand niet konden ruiken. Paarden konden andere paarden zelfs op wel honderd meter afstand ruiken! En ja hoor! Opeens zag ze een vriendelijk uitziend merrie hoofd voor zich verschijnen. Het was een bonte merrie, een soort Tinker. Het paard had opvallende groene ogen. Dat had ze nog nooit eerder gezien, een paard met groene ogen! Ze vond het wel heel erg mooi! "Eh... Hallo. Mijn naam is Prada." Zei ze met een beetje een twijfelende ondertoon. Ze was nog steeds niet zeker van haar zaak om met een ander paard te praten. Maar het moest wel. De merrie was nu naar haar toe gekomen, en ze kon moeilijk opeens weer weglopen. En de merrie leek ook wel heel aardig.... Maar alleen aardig lijken zei nog niet veel. Ze had al met veel paarden gesproken die aardig leken, maar dat achteraf niet waren!

[Flut!]

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum