Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

why you, Satan, only you??

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 why you, Satan, only you?? op do 16 jun - 7:16

Kairi

avatar
Een pikzwarte merrie draafde in het groene gebied. Haar breed gespierde schouders gingen langzaam omhoog en omlaag bij iedere ademhaling van de merrie. Haar golvende manen wapperden door de lichte wiend die ook haar lange staart liet wapperen.De ijzig grijze ogen van de merrie gingen langzaam over het hele gebied. De zwarte huid glinsterde lichtjes en nam de warmte van de zon op.

Een diepe zucht verliet Kairi haar keelgat. Ze dacht aan haar broer Night Dancer maar ook aan Zero die tegen haar had gelogen maar ook voor haar heeft gezorgt. Ze vergeleek de 2 hengsten even, maar ze vond neit direct iets dat ze gemeenschappelijks hadden. De zoete geur van haar hengstigheid zorgde ervoor dat ze neit zo helder meer kon denken. Ze hoopte dat ze nu niet direct iemand tegen zou komen. Sierlijk boog Kairi haar gespierde hals en begon rustig te grazen. Kairi kwam alleen maar in dit goede gedeelte als ze honger had. Het gras was lekker mals, daarvoor kwam ze naar hier. Voor niets anders. De geur van een hengst drong haar neusgaten in. Geirriteerd draaide ze met haar ijzig grijze ogen. Waarom juist nu moest er een hengst in de buurt zijn. Kairi haar hormonen gingen wild tekeer door de geur van de hengst. Zijn geur kwam Kairi bekend voor. Toen de hengst dicht genoeg was om hem van ver te kunnen bekijken wist ze het direct. Waarom juist hem, Kairi moest zich bij hem goed inhouden. Ze heeft al veel van Satan gehoord. Mischien had hij haar zoete geur nog niet geroken, maar Kairi wist dat dat een leugen was. De zoete geur hangde duidelijk rond haar. Toen de hengst uiteindelijk voor haar stond moest ze goed op haar tanden bijten. Ze had de hengst eerder ontmoet toen Zephyr iedereen bij elkaar riep. Haar ogen hielden de hengst sterk in de gaten. Kairi haar spieren waren allemaal gespannen door zijn aanwezigheid. Haar oren lagen half in haar nek geduwd. Toen bkeek ze de hengst aandachtig. Bij Zephyr had ze niet echt goed op hem gelet. Ze had toen geluisterd naar wat Zephur en Sam te zeggen had. Kairi haar staart sloeg eens hard tegen haar flank voor de irritante insecten waardoor genoeg van haar zoete geur weer te ruiken was.

( Satterd *.* ^^)

2 Re: why you, Satan, only you?? op do 16 jun - 8:27

Satan

avatar
VIP
Satan had de laatste tijd veel getraind, weinig gegeten en alleen maar opgelet, op de kudde die pas van hem was waarbij een hoop geregel te pas was gekomen. Ook de trainingen die Sat deed, werden voor hem steeds moeilijker maar voor andere misschien makkelijker. Hard snoof Sat een keer, zwarte manen wapperde achter hem in de wind terwijl een staart heen en weer bleef slaan. Satan werd de laatste tijd ook nog is van hot naar her geslingerd. Van het moeras om geroepen te worden, naar het bloemenveld geleid door een hengstige merrie. Soms was het heerlijk om te ruiken, een merrie te dekken door je eigen lichaam er op te houden en heel het gebeuren. Het dekken was voor hem een buitenpretje. Zijn hoofd boog zich naar beneden, ogen keken agressief en oplettend rond tot een zoete geur wederom zijn richting op kwam, een hengstige merrie wederom. Niet ieder veulen zou kans maken op een alpha rang later, zijn dochter Thowra had zich al is bewezen. Een pracht merrie, maar kwa kracht en karakter vele malen erger dan wie dan ook. Liet zich niet kisten door een hengst, verdroeg bijna geen enkele merrie in haar buurt. Krachtig schudde Satan zijn hoofd terwijl zijn ogen op de zwarte merrie gericht werden, Sat had haar wel is eerder gezien bij de zephyr bijeenkomst als je het even snel een naam moest geven. Sat was tevreden en blij erin te mogen zitten, maar ergens moest hij er toch uit stappen. Ookal was het trainen van jaarlingen en veulens erg aan nemelijk, iets wat ook tijdens zijn kudde gedaan kon worden. Krachtig werd z'n kop wederom geschud terwijl hij de merrie naderde. Zijn houding dominant,agressief en zeker ook waarbij de kracht vanaf straalde. Kalm liep Sat een rondje om haar heen, bekeek haar kort. Snoof luid en snoof de geur goed in.. Een hengstige merrie, het maakte hem steeds doller en doller! "Kairi." Fel was zijn stem, niks anders dan zijn felheid en kilheid waren er in te vinden.

3 Re: why you, Satan, only you?? op vr 17 jun - 21:52

Kairi

avatar
Rustig wachtte Kairi af. Juist waneer ze hengstig is had ze niet gedacht dat juist Satan naar haar toe zou komen. Ze weet wat hij allemaal doet. Een zucht verliet haar keelgat, en ze schudde even met haar hoofd zodat haar manen lichtjes verward naast elkaar lagen. Haar grijze ogen bekeken dan de hengst nog eens langzaam. Kairi begreep soms gewoon niet waarom sommige paarden dominant moesten doen en ze weet dat hij dat snel ook gaat doen."Kairi." sprak hij fel. Haar oren nog steeds plat in haar nek antwoorde ze kil terug"Satan". Haar ogen lieten de hengst geen seconde uit het oog. " En waaraan heb ik jou bezoek te bedanken" vervolgde ze op de zelfde toon, kil. Even verplaatste ze haa gewicht naar een andere been voor ze geirriteerd zou erdoor geraken. Satan liep een rondje rond haar heen en snoof haar zoete geur goed in. Een lichte rilling ging door kairi heen. Ze mocht geen rilling door haar heen krijgen van Satan. Ze vond dat hij zelfs te dicht stond. Het was echt lastig om zich in te houden door al die hormonen die aangetrokken werden door de geur van de hengst. Toen hij weer voor haar stond bleef ze stil staan. Ze zou niet als een bang wezen van hem wegstaan. En als ze het zou willen zou het niet lukken met haar hormonen. Weer verliet er een rustige zucht uit haar keelgat. Rustig wachte ze af op zijn antwoord, niet veel paarden meer hebben geduld tegenwoordig. Dat weet ze, ze heeft er genoeg tegen gekomen die vaak ongeduldig wachte op een antwoord. Vlug ze een paar keer met haar staart voor sommige insecten uit haar buurt te houden waardoor ook haar zoete geur weer vrij kwam. Kairi had al op gemerkt dat hij dominant en agressief stond. maar ze negeerde dat. Ze werkt nu voor Zephyr wat zou hij moeten denken als ze bang weg rent. Nu keek ze weer Satan recht in zijn ogen aan.

4 Re: why you, Satan, only you?? op za 18 jun - 7:04

Satan

avatar
VIP

Zijn gewicht verplaatste zich enkele keren door met één van zijn benen ongeduldig op de grond te slaan. Meestal had Satan geduld, veel geduld had hij namelijk wel, als je het hem vroeg. Zijn hoofd werd uiteraard weer dominant geheven, zijn machtige plaats die Sat als het ware opgeeist had was steeds duidelijker zichtbaar aan hem, leider van de Horcrux was Satan geworden namelijk. Luid snoof Sat, luisterde naar het gemekker van de merrie. "Satan" Kil sprak ze terwijl haar ogen zich op Satan lieten vallen, "En waar aan heb ik jou bezoek te bedanken" Vervolgde het gekibbel op de zelfde toon. Krachtig schudde Sat zijn kop terwijl zijn benen zich in beweging zette. Zijn oren drukte zich in zijn nek terwijl er door zijn hoofd tegelijk een lied ging, Nightmare was de titel die Sat het liedje gegeven had, het ging over gekken in een soort ziekenhuis was hij uit z'n dromen begreep en z'n gedachtes. Het had een rock beat waarvan Sat gek werd, het bleef in je kop hangen namelijk. "Waar aan je me bezoek te danken hebt ?" vervolgde Sat met een doodse ondertoon in zijn kille stem terwijl Sat naast haar wederom stil stond. "Ja, dat is niet zo moeilijk te raden Kairi! Je geur was mijlen ver al goed te ruiken." Meer besteedde Sat er niet aan.

1. Avenged Sevenfold - Nightmare

5 Re: why you, Satan, only you?? op di 21 jun - 3:51

Kairi

avatar
Kairi wachtte rustig af. Haar manen wapperde lichtjes door een briesje dat even opstak en toen weer verdween. Haar ogen gingen rond het gebied. Haar staart wiegde rustig heen en weer. Een lichte zucht verliet Kairi haar keelgat. Kairi had wel wat rond gehoord dat Satan nu de leider was van the Horcrux, en als ze nog eens hem bekeek zag je dat aan hem. En Kairi had het natuurlijk moeten weten dat een leider altijd dominant zou staan, om te tonen dat hij de baas is. Ookal is Kairi mischien niet van zijn kudde. Waar aan je me bezoek te danken hebt ?"sprak hij met zijn kille stem. "Ja, dat is niet zo moeilijk te raden Kairi! Je geur was mijlen ver al goed te ruiken."Kairi had het al kunnen raden dat dat zijn antwoord zou zijn. Ze hief rustig haar hoofd helemaal op. Niet om dominant te doen, ze deed het gewoon. Er zat daar niks achter.Een zucht verliet Kairi haar keelgat. Ze keek de hengst strak aan. Ze zou hier waarschijnlijk niet snel onderuit komen. Haar zoete geur zou ook niet snel verdwijnen. En als ze een veulen heeft wilt ze dat haar veulen een harde training zou krijgen..En Satan zou dat zeker doen."...wat jij wilt" Ze liet haar hals hangen, en liet hem doen.Kairi haar ijzig grijze ogen keken straks naar de grond. Even zwipte ze met haar staart voor weer een paar irritante insecten weg te jagen. Kairi haar staart hangde stil naast haar.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Me and Satan
» A fairy tale of lies | Open

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum