Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Running up that hill.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Running up that hill. op zo 3 jul - 7:39

Deshira

avatar
Haar sterk gebouwde benen draafden de heuvel op, haar benen trilden en haar flanken gingen snel op en neer. Toch wist Deshira dat het het waard was, een prachtig uitzicht wat haar zou betoveren. Ze had mijlenver gereisd, maar was iets als dit nog nooit tegengekomen. De goudkleurige merrie kwam eindelijk aan op het hoogste punt van één van de groene heuvels. De wind fluisterde haar naam, liet haar prachtige liederen horen aan de merrie, het gras waaide opzij, maakte golven alsof het een van de vele zeeën was. "Wauw" fluisterde de merrie terwijl haar ogen zich vergroten in verwondering. Zoals ze het had voorspelt, het was prachtig, maar het rees boven haar verwachtingen uit. De zon zakte langzaam naar beneden en het gaf een paarse gloed aan de Heuvels. Ze kon mijlenver kijken, ze bereikte met haar ogen de kleurige bloemenvelden nog net, maar verder kon ze niet.

De wind leek een prachtig liet te zingen terwijl het door de grassen ging, kleine sterren begonnen al te fonkelen aan de hemel. Het leek alsof de merrie de gouden zon bijna kon aanraken, de zachte stralen lichtten haar vacht nog eenmalig op voordat ze helemaal verdween achter de heuvels. Langzaam bedekte de schemering de landen, een rivier meanderde zich door de heuvels en nam een parelachtige gedaante aan toen de maan er licht op scheen.

2 Re: Running up that hill. op ma 18 jul - 6:10

smoothie

avatar
Smoothie gallopeerde zo hard als ze kon. Haar manen danste op en neer door de wind. Dit vond ze heerlijk. Eindelijk weer terug in DH na een lange tijd. Ze was ook erg veranderd, maar het speelse niet. Af en toe een bok kon er wel bij vond ze, dus dat deed ze ook regel matig. Boven op de heuvel stond een paard. Het eerste paard dat ze nu weer zou zien. Ze versnelde nog meer haar passen, en hief haar hoofd omhoog. Een schelle hinnik verliet haar keelgat uit blijk van een begroeting. Ze crosde de berg op, en maakte daar een sliding stop. Even probeerde ze op adem te komen. ''Hey, ik ben Smoothie en wie ben jij.'' Zei ze tegen de andere merrie. Smoothie schatte haar net zo oud als haar. De andere merrie was mooi, ze had ook witte manen, net als haar. Dat maakte niet uit. Ze keek naar het landschap. Wat had ze dit gemist zeg. Ze sloot even haar ogen en dacht terug hoe ze hier stond als zwart veulentje. Dat waren goede tijden. Maar toch waren de tijden nu beter, nu kon ze voor zich zelf zorgen en hoefde ze niet meer bij iemand anders, ja dat was beter.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum