Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

its cold....

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 its cold.... op do 22 sep - 7:05

Dyani

avatar
Kyara bibberde even. Brr, ze moest toch nog aan de kou wennen. Ze schudde zich uit en liep de heuvels op. Kyara keek vanaf de top om zich heen. Ze zou het witte dek mooi moeten vinden, maar dat vondt ze helemaal niet, het maakte haar depri. Ze had het koud, Maar ze had ook gehoord dat Sultan niet weg ging en Pearl aan de goede kant bleef. Toch verscheen er een glimlach op haar gezicht. Nooit zou ze uit de kudde stappen, nooit zou ze iemand nog teleur stellen, ze zou iedereen er door heen slaan, ookal had ze er zelf moeite mee.

[iedereen]

2 Re: its cold.... op zo 16 okt - 1:43

Jolly Jumper

avatar
In een klein gallopje ging Jolly over de heuvels heen en keek vol bewondering rond. Deze plek was compleet nieuw voor hem. Een bepaald melodietje bleef in zijn hoofd, hangen zelf wist hij niet meer waarvan het nou eigenlijk was. Heel even bleef hij stilstaan en dacht goed na. Hij schudde zijn hoofd en liep rustig verder. "Hmmmmm" zijn hij hardop heel even liet hij alles door zijn gedachten in flitsen voorbij gaan. Toen bleef hij mentaal op een afbeelding hangen zijn moeder "JAA" riep hij net iets te luid. Dat was een melodietje die zijn moeder altijd zong om hem in slaap te krijgen. Een grote traandruppel rolde over zijn wang. Hij keek even naarboven alsof hij d'r zag en knikte toen tevreden. Hij moest het metrust laten. Jolly liep verder en zach een ander paard die hij nog niet kon. Vol zelfvertrouwen stapte hij eropaf en zij met een vriendelijke toon "hallo?"

3 Re: its cold.... op zo 16 okt - 4:41

Dyani

avatar
Kyara hoorde hoefgedender. Ze draaide haar hoofd naar het geluid. Een bruine hengst kwam aan gegaloppeerd. De hengst kwam vol zelfvertrouwen op haar af. Het is dat hij er aardig uitzag, anders was ze er bang van geworden. Zonder dat ze het merkte nam ze een onderdanige houding aan. Gewoon, omdat ze het gewent was. "Hallo. Ik ben Kyara" zei ze zachtjes. Ze keek eens naar de hengst. Rockey Mountain! "Hee, jij bent ook een Rockey Mountain." zei ze zachtjes.

4 Re: its cold.... op zo 16 okt - 7:03

Eclips

avatar
Eclips stapte de heuvel op waar ze 2 andere paarden zag staan. Ze stapte er nog niet op af. Eerst grazen dacht ze, en toen begon ze ook te grazen. Na wat geeten te hebben rillde Eclips even. Ze stapte nu wel tot bij de andere paarden. Ze keek ze een voor een aan. 2 bruine paarden. Eentje herkende ze.Het was..uumm..Ojaa hat was ''Kyara!'' zei ze iets te hard.'' Hoii Kyara'' Zei ze dan maar. Ze schaamde zich er best voor dat ze daat haard zei.Noujaa dacht ze, niet super erg. Ze keek Kyara aan de geur van de kudde EG. Ze glimlachte, want ze vond Kyara best een aardig paard. Ze keek daarna het andere paard aan. Een hengst dacht ze. ''Hoii ik ben Eclips'' Zie ze met een zachte en vriendelijke stem. Ze schudde even de vliegen van haar af. Het begon hard te waaien. Ze zuchte even, want ze was de kou best wel zat, ze wou de zon weer zien. Het was zo koud, eigenlijk wou ze nu tegen iemand aanleunen, maar dat deed ze beter niet. Je zag haar wel bibberen..

[Inspi door het liedje Gek Op Jou van Clouseau; Link;https://www.youtube.com/watch?v=hh6EdwfAetM&feature=relmfu]

5 Re: its cold.... op ma 17 okt - 0:53

Jolly Jumper

avatar
"Hallo. Ik ben Kyara" zij de merrie zacht. De merrie keek Jolly even aan en zij toen ook niet al te hard "Hee, jij bent ook een Rockey Mountain." "Ja dat klopt" zij jolly vrolijk. "We lijken wel een beetje op elkaar vind je ook niet?" vroeg hij met een brede grijns op zijn gezicht. Jolly hief zijn hoofd de lucht in en snoof even goed, er kwam een ander paard bij. Zoekend naar een ander gedaante keek hij scherp rond. Opeen heuvel bleef zijn blik hangen, er stond een wit paard volgens hem een merrie van het lekkere nog vochtig gras te grazen. Ze stapte op hen af en Jolly hoorde vanuit afstand een lichte gil met de naam van de merrie die voor hem stond.'' Hoii Kyara'' zij de witte merrie toen ze bij hun gepaseerd was. Daarna volgde haar blik naar Jolly en zij ze ''hoii ik ben Eclips'' de woorden kwmen er met een erg vriendelikje toon uit. Jolly glimlachde en zij toen met een vriendelijke glimlach terug "hoi ik ben Jolly Jumper maar noem me maar gewoon Jolly, anders is het zo lang." Een stevige windvlaag gingdoor de lucht en blijkbaar had Jolly niet alleen genoeg van die barre kou. De witte merrie genaamt Eclips had het blijkbaar ook fris. Ze stond te rillen de kou lachend zij Jolly tegen Eclips "het is weer duidelijk winter aan't worden he?" Hij rilde even en keek toen naar bijde merries.

6 Re: its cold.... op ma 17 okt - 3:18

Dyani

avatar
"Ja dat klopt" zij jolly vrolijk. "We lijken wel een beetje op elkaar vind je ook niet?" vroeg hij met een brede grijns op zijn gezicht. Kyara glimlachte en hief haar hoofd op. Onderdanig zijn was nu niet nodig. Ze bekeek de hengst nog eens. Hij was knap, bijzonder knap...Toen hoorde ze een andere stem.'' Hoii Kyara'' Zei Eclips. Kyara draaide zich om en lachte. "Heei, Eclips!" groette ze terug. "We zitten bij elkaar in de kudde" verklaar de ze aan de hengst. ''hoii ik ben Eclips'' de woorden kwmen er met een erg vriendelikje toon uit. Jolly glimlachde en zij toen met een vriendelijke glimlach terug "hoi ik ben Jolly Jumper maar noem me maar gewoon Jolly, anders is het zo lang." Een stevige windvlaag gingdoor de lucht, Kyara had er niet op gerekend en knalde tegen Jolly aan. Verschrikt zette ze een paar passen terug. "Sorry! Ik ehh. Ik weeg niet zo veel, dus ik word zo omvergeblazen door harde wind." zei ze beschaamt. "het is weer duidelijk winter aan't worden he?" Hij rilde even en keek toen naar bijde merries. "Ja, vreselijk" zei ze snel.

7 Re: its cold.... op di 18 okt - 5:31

Eclips

avatar
Jolly was de naam dus van de hengst ''Oww okee, hoii Jollyy! Ja Kyara en ik zitten in de EG'' Ze glimlachte. Maar Kyara was tegen Jolly gebotst, dat was ook al is bij haar en mij gebeurd dacht ik.Toen Jolly zei dat het weer winter werd, had Kyara al geantwoord.''Ja ik ril al de hele tijd, mijn wintervacht is nog niet zo dik'' En toen lachte ze even. Ze schudde zich even.Weer een harde windvlaag, Eclips zette zich schrap. Ze keek naar Kyara en ze zag dat Kyara al de hele tijd naar de hengst keek. Volgens mij is hier iemand verliefd dacht ze. Ze deed haar staart omhoog, en stapte met een sierlijke pas langs Kyara. En fluisterde zo zacht dat Jolly het niet hoorde ''Verliefd?'' En ze lachte geniepig. Ze schrapte wat met haar voet voor het sneeuw weg te doen. En ze begon te grazen, maar keek niet naar het gras maar hield Kyara in de gaten. Maar die bleef nog even kijken naar Jolly. Ze hief haar hooft op, keek naar kyara en lchte weer geniepig.

8 Re: its cold.... op di 25 okt - 0:30

Jolly Jumper

avatar
Toen de witte merrie aan kwam lopen groette ze vriendelijk Kyara. De twee konden elkeaar al zo te zien. "We zitten bij elkaar in de kudde" verklaarde Kyara. Jolly had zich vriendelijk voorgesteld en keek de witte merrie aan die daarna net zo vriendelijk antwoorde ''Oww okee, hoii Jollyy! Ja Kyara en ik zitten in de EG.'' Door een stevige windvlaag viel Kyara met een smak tegen Jolly aan. Ze zette een paar passen terug en zij "Sorry! Ik ehh. Ik weeg niet zo veel, dus ik word zo omvergeblazen door harde wind." Jolly grinnikte en zij "maakt niet uit hoor het kan gebeuren." Met alsvolgt nog een stevige windvlaag. Lachend zij hij "het is weer duidelijk winter aan't worden he?" "Ja, vreselijk" zij Kyara met een vleugje schaamte in haar stem. Jolly keek haar aandachtig aan en keek even diep in haar ogen. Ze schitterde in de kleine straaltjes zon die door de wolken kwamen. Het waren net ginsterende steren aan de hemel. Toen schrok hij op uit zijn gedachten doordat Eclips begon te praten ''Ja ik ril al de hele tijd, mijn wintervacht is nog niet zo dik'' zij ze met een vriendelijke glimlach. Eclips stapte sierlijk naar Kyara en fluisterde iets onverstaanbaar. Jolly keek vragend naar de twee merries en vroeg zich af wat ze elkaar infuisterde. Eclips lachte een beetje en begon te grazen. Gek genoeg bleef ze tijdens het grazen Kyara de heletijd in de gaten houden. "Ach jah het zal wel niet over mij gaan" dacht hij. Jolly voelde zich een beetje ongemakkelijk op dit moment wat zal hij nou zeggen "waar hadden jullie het nu over?" nee dat niet dat komt zo stom over. "Huuhhmm" zij hij toen. "Ooh shit waarom zij ik dat nou weer?" dacht hij. Nou ja laat ik dan gewoon iets zeggen anders is het al helemaal stom "vinden jullie het leuk in die kudde?" Wat ! dat hij zoiets stoms kon verzinnen natuurlijk vinden hun het leuk in die kudde anders gingen ze daar wel weg. "Hij is van Sultan toch?" voegde hij er maar gewoon aantoe.

9 Re: its cold.... op di 25 okt - 1:02

Eclips

avatar
Jolly zei maakt niet uit tegen kyara. Eclips grinnekte. Maar toen hij dat een tegen Kyara zei voelde hij zich ongemakkelijk en ze zei dan snel ''Ow ja uum..Oke, ik was ff Kyara iets aan het zeggen over de nieuwe activiteit van de EG, want ik weet niet of ze mee gaat doen, want we gaan bijna beginnen.Sorry heurr'' Ze keek glimlachend naar Jolly, maar toen vroeg hij iets en dan nog iets Eclips antwoorden ''Ja het is daar best leuk, ja die word door sullerd geleid'' Sullerd zo noemde de meeste Sultan. Best grappig. Ze kreeg ineens een deuntje in haar hoofd

It was a beautiful day
Don't let it get away
Beautiful day wat een mooi


Zong ze in haar zelf.Het was dat van die u2 band. Beautiful day. Eclips zuchte diep. Enkeek naar links.Deze plek was mooi..Hier genoot ze altijd van. Hier gebeurde aleen mooie dingen. Bevoobeeld paarden die verliefd wren. Zoals Kyara op Jolly. Dat viel best hard op. Zou Jolly het ook door hebben? En ook op haar zijn. Ze begon zich ongemakkelijk te voelen, en ging opzij. Zij was eigenlijk maar een keer verliefd geweest. Namelijk vroeger. Maar toen werd ze bedrogen door haar liefde. Dus ze had er slechte ervaring mee. Ze ging naar Jolly toe. Maar daar ging ze grazen. Maar ondertussen zei ze tegen Jolly ''Vind je Kyara leuk?'' Maar Kyara kon Niet Zien dat ze iets tegen Jolly zei. Aleen Jolly kon het horen.

[Je kan het niet zien ea kyara]

10 Re: its cold.... op za 29 okt - 6:48

Dyani

avatar
Jolly zei dat het hem niet uit maakte. "Echt niet, heb ik je geen pijn gedaan?" vroeg ze snel. Eclips stapte naar haar toe en fluisterde wat in haar oor. Verbaast keek ze op. Jolly keek hun aan en vroeg toen wat over de kudde. Gelukkig antwoorde Eclips al. "Wat? Activiteit, oh ja! Helemaal vergeten!" zei ze geschrokken. Ze stapte wat dichter naar Eclips. "Hoe weet je dat? Dat verlieft bedoel ik. Zou hij mij ook...." fluisterde ze. Eclips stapte naar Jolly toe en begon te grazen. Ongemakkelijk stond kyara tegen over Jolly.

Soory voor de laste reactie en de kortheid

11 Re: its cold.... op zo 30 okt - 1:09

Eclips

avatar
Kyara had al geantwoord op dat verliefd gedoe. Ze zei "Hoe weet je dat? Dat verlieft bedoel ik. Zou hij mij ook...." Dus daarom had ze het ook aan Jolly gevraagd. Ze ging terug heel even naar Kyara, daar deed ze dezelfde pose waardoor jolly niet kon zien dat ze iets zei tegen Kyara. en ze zei ''Dat zie je zo..Maar uum ik zal wel zien of hij jou leuk vind'' Daarna ging ze gewoon naast Jolly staan en keek hem eerst niet aan. ..Maar toch keek ze hem opeenduur vragend aan. Zou hij wel antwoorden? Nou ja, hij zal haar ook wel leuk vinden..Toch moest ze wachten tot hij antwoorde. Want hij kan het goed verbergen, toch? Pff, ze zal het straks wel weten. Ze kreeg weer koppijn van al dat denken.Dat had ze altijd al..Je hoort het gewoon kraken. Zo vervelend..

~ Sorry voor kort, maar weinig inspi ~

12 Re: its cold.... op ma 14 nov - 4:46

Dyani

avatar
''Dat zie je zo..Maar uum ik zal wel zien of hij jou leuk vind'' Daarna ging ze gewoon naast Jolly staan. Geschrokken liep Kyara achter Eclips aan, en trok haar aan haar manen weg. "Ben je gek? Hij vind me toch niet leuk!" zei ze onzeker. Ze keek even naar Jolly en toen naar Eclips. Ze zag de blik in Eclips ogen en schudde haar hoofd. Verslagen zag ze toe hoe Eclips toch naar Jolly liep, maar ze zei gelukkig niets...

[Jolly moet nu eerst]

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum