Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Let me ask you something. [Nirvana]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Nadesch

avatar
Ja, ze was hier net aangekomen en wist al meteen bij welke kudde ze zich dolgraag wilde voegen, een kudde onder leiding van een merrie waar ze grootse verhalen over te horen had gekregen, Nirvana was haar naam. Een aparte kudde, er werden goede, slechte maar ook zeker neutrale paarden toegelaten, hoe het allemaal precies in zijn werk ging wist Nadesch niet, maar daar zou ze snel genoeg achter komen.
Nad versnelde haar passen, krulde haar gespierde hals en liet haar lange staart als een trotse vlag achter haar aan wapperen, opzoek naar de merrie die verantwoordelijk was voor de Erinyen. Dat was echter de kudde waar ze zich bij wilde voegen, het enigste wat ze nu nog moest zoeken was een geschikte plek om Nirvana bij haar te roepen, om toestemming te vragen en eventuele vragen te beantwoorden mocht dat nodig zijn. Het was de eerste keer voor Nadesch om een leider te vragen of ze de kudde mocht versterken, nerveus was ze niet echt, maar op haar gemak ook niet helemaal. Nadesch deed een stap naar achter, liet haar blik door het gebied glijden en schraapte haar keel, was dit de goede plaats?
Al snel weerklonk een prachtige, zangerige hinnik door het gebied heen en de nog jonge merrie die net in de bloei van haar leven was gooide haar voorhand in de lucht, smeet haar hoofd omhoog en hinnikte nogmaals, wat overigens absoluut niet ongeduldig bedoeld was. Ze zat de laatste dagen gewoon lekker in haar vel, wilde enorm graag in de kudde van Nirvana en ging daarom ook haar uiterste best doen toegelaten te worden en een goede indruk op de leidster te maken, want dan had je immers een grotere kans om toegelaten te worden. Geduldig bleef ze op haar plaats staan, ze had haar hoofd hoog geheven en haar manen vielen krullend langs haar gespannen hals.

&'nd Nirvana. ^^

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum