Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

 » M I D D E N » De Vallei » Back

Back

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Back op ma 20 feb - 21:34

Tornado

Tornado
Tornado was terug in de vallei. Hij noof luid en rook verschillende geuren van nieuwe paarden en vooral goede paarden. Daar heeft hij een hekel aan. Hij wandelde verder met zijn oren in zijn nek. Alles liet hem koud. Hij hoorden takken breken, sneeuw vallen en de sneeuw onder zijn hoeven. Hij voelde de wint door zijn manen en staart gaan. Hij stond op een gegeven moment stil. Hij zetten zijn hoofd hoog, zijn staart hoger en zijn benen stonden gestrekt. Hij keek rond, of er geen gevaar dreigde. Daar hielt hij van, gevaar. Hij zag geen wolven of geen paarden, af en toen zag hij een konijn weg huppelen of in hun holletje kruipen. Hij ging naar ontspannen en legde zijn nek in een boog en wandelde zo verder. Hij stopte op een open plek en sloot zijn ogen. Het werd al wat donkerder en hij had veel gewandeld voor terug bij de vallei was. Hij viel uiteindelijk in slaap. De dag er na werd hij wakker van een hert dat tegen hem botste. Hij keek het hertje aan met zijn oren in zijn nek gedrukt. Het hertje huppelde gewoon weer verder. "Raar." dacht hij. Hij ging verder met zijn reis. Hij stopte even voor te gaan drinken. Daarna liep hij weer verder.


-wie wil antwoord maar-

2 Re: Back op wo 22 feb - 23:12

Plop

avatar
Je hoorde enkel gekraak van de passen van de merrie. Met haar oren naar achter kwam ze in de vallei. Nu ze ouder was geworden en terug naar Dreamhorses is gekomen. Maar haar karakter zelf was erg veranderd. Van goed naar neutraal. Nu moest ze weer de keuze maken, waar ze altijd last mee zal hebben. Het kiezen tussen goed en slecht. Niet dat het op dit oment haar kon schelen. Nee, wat ze nu wou was. Was, gewoon terug echt kunnen leven. Normaal kunnen leven. Zonder die dinges. Daarmee bedoelde ze wat er was gebeurd voor ze weer in Dreamhorses was. Waar ze problemen mee had. Door die problemen was ze juist uit Dreamhorses vertrokken. En door die problemen was ze zo geïrriteerd dat ze niet goed meer was. Ze is weggelopen van de problemen. Dat klinkt zielig. Alsof ze niet tegen de problemen kon. Dat kon ze, maar ze had er gewoon genoeg van. Dat was het. Punt uit. Ze zou er niet gaan over beginnen tegen iemand. Ze zou zwijgen tot haar dood. Ze wou het vergeten. Ze zwiepte even met haar staart.

Na wat stappen en denken, kwam ze in de vallei terecht. De Vallei van Dreamhorses. Dit was een mooi gebied, voor meer goede paarden. Het zou haar verbazen mochten hier slechten zijn. Enkel goedjes. En misschien heel misschien nog een neutraaltje. Maar slechten zou haar echt verbazen. Oke, misschien maar dan wel echt heel misschien. Straks kwam ze ook nog een slechtje tegen. Dan zou ze misschien beginnen lachen. Ineens kwam er een geur in haar neus. Duidelijk een paard van een bekende kudde. Dit meen je niet. Het is een slechtje uit de kudde Horcrux. Deina haar kudde. Plop bleef rustig en stapte verder.

Even later zag ze verderop een zwart paard lopen. Ze zwiepte nog is met haar staart en begon de hengst al in zich op te nemen. Een zwarte, slechte hengst. Ze bleef rustig stappen. En stopte zodanig, dat ze niet voor hem stond. Of eigenlijk wel, alleen schuin. Voor het geval ze weer zoals altijd gingen zagen dat je in hun weg stond. De merrie had eerst haar oren in haar nek geplet, maar ze begonnen licht omhoog te gaan. De merrie hield haar mond. Ze bleef zwijgen. Hij moest maar beginnen als hij een conversatie met de merrie wou. Ze keek de hengst aan. En wachtte tot hij iets zei…

3 Re: Back op zo 26 feb - 20:59

Tornado

Tornado
De hengst snoof een geur, een geur van iemand in de kudde. Hij had er al van gehoort, maar nog niet gezien. Hij keek in het rond en legde zijn oren plat. Hij snoof nog is, maar nu veel luider. Zijn donkere ogen gleden over de omgeving, tot zijn ogen stopte bij een merrie. Hij bekeek de merrie, tot in de kleinste details. Hij ging er stappent naar toe. Legde zijn oren nog dieper in zijn nek en keek haar aan. "Wie ben je?" Vroeg hij met een arogante en kille stem. Hij spitste zijn oren en zei tegen de merrie met een vriendelijke stem. " Ik zal mij eerst voor stellen, ik ben Tornado. Mijn kudde is Horcrux, zoals die van u. Ik ben slecht dat zul je al gemerkt hebben. Nu jij." Hij bekeek de merrie aandachtig.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

 » M I D D E N » De Vallei » Back

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum