Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Opzoek naar iemand, die je niet kent.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Quinty

avatar~Omdat, ik echt helemaal geen ervaring heb met geslachtsloze paarden [lijkt me logisch] zech ik gewoon haar, omdat, dat mij het makkelijkst lijkt.

Een wit paard stond boven op de bergen. Vergeleken met de natuur stelde ze niks voor. Zo klein, zo nutteloos.. En de natuur was zo krachtig en kan bepalen wat hij of zij maar wilt. Een lange zucht verliet haar mond.. Wat hoopte ze zo op gezeldschap van een paard. Ze kende momenteel niemand. Het woord 'niemand' galmde zacht door haar hoofd heen. Vervolgens schudde ze zacht met haar hoofd en lied haar benen in beweging zetten.

Haar passen liepen gelijkmatig op, vervolgens maakte ze haar passen breder waardoor, ze in een draf te recht kwam. Nog steeds galmde het woord 'niemand' door haar hoofd heen. Waarom kon het woord niet weg uit haar hoofd? Waarom? Moest ze toch iemand vinden die met haar wou praten? Inplaats van het woord 'niemand' galmde nu duizende vragen door haar hoofd heen. Hier schoot ze niks mee op. Daarom besloot ze maar te hinnik. In de hoop dat iemand haar zal horen, en het belangrijkste: naar haar toe zal komen, en een gesprek beginnen. Ze nam diep adem, en vervolgens hinnekte ze een luidde zuivere hinnik. En evrvolgens wachte ze af, of er een paard aankwam.

Mare

avatar
Mare briesde even, en bereikte toen de heiveltop. Haar hoeven raakten een voor een de modderige grond, en haar grijswitte vacht werd op haar benen bruin gespikkled door de modder. Op zich liep ze niet zo hard, maar de regen van gisteren had de modder zacht en week gemaakt, waardoor het nu bij elke stap al tot twintig centimeter opspatte. De wind waaide zachtjes door haar manen, en verlichtte haar. Het was niet koud. In de verte zag ze een heuveltop, met daarop een wit stipje. Wat was dat? Mare hief haar hoofd om het beter te kunnen zien. Zou het een ander paard zijn, of een gevaarlijk wit roofdier? Of, zou het gewoon een andere herbivoor zijn? Ze kon het echt niet zien, dus ze besloot het te gaan bekijken. Ze vond voorzichtig, met haar hoeven lichtjes neerzettend, haar weg naar beneden. Toen ging ze nog eens kijken vanaf een kleiner heuveltje. Het witte dier stond er- Niet meer. Precies toen Mare dacht dat het er wel was, rende het weg. Teleurgesteld liet ze haar hoofd hangen, ze had het zich verbeeld. Ze liep verder, en opeens hoorde ze hoefgetrappel dichterbij komen. Ze schrok, en rende snel op een stapel rotsen die boven het door dieren uitgesleten paadje hingen. Onder haar draafde een wit paard voorbij. Ze vroeg zich af wie het paard was. Zou het vijandelijk zijn, of juist op zoek naar een vriend? Toen het paard verder dan twee paardenlengtes van haar vandaan was, rende ze weer van de rotsen af en ging achter het paard aan. Ze zou... Ja, ze zou het paard roepen, en- Haar hoef vond geen vaste grond meer! Ze was in een kuil getrapt, maar ze was erg geschrokken. Geschrokken deed ze een pas achteruit en briesde. Toen rende ze weer verder. Toen ze waarschijnlijk binnen gehoorafstand van het paard was, hinnikte ze; 'Hey, wie ben jij?' Ze zei het niet vijandelijk, maar ook niet overmatig vriendelijk. Gewoon nieuwsgierig.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum