Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Telefoon abonnement?

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Telefoon abonnement? op wo 6 jun - 3:08

Valento

Valento
Ik zou graag een abonnement willen, maar ik weet niet welke. Misschien kan een van jullie me helpen?
Ik heb een blackberry curve. Ik heb tot nu toe heel vaak internet gehad door blox, maar dat vond ik eigenlijk wel een beetje duur als je bedenkt dat je 12,50 moet betalen waar smsen en bellen niet eens bij zit, en je hebt ook niet eens veel internet.
Ik zou graag wel internet willen, vooral zodat ik whatsapp heb. Het liefste ook ping, maar de meeste mensen hebben toch whatsapp dus het zou niet zo'n probleem zijn als er geen ping bij zit.
Ik wil dus sowieso internet voor whatsapp, maar als het dan niet te duur word ook wat voor bijvoorbeeld dh, of twitter ofzo.
Het gaat mij eigenlijk vooral om de prijs, want die mag echt niet te hoog zijn. Het liefste onder de 20 euro, en als dat echt niet mogelijk is wel iétjes erboven.
Dus welke abonnementen hebben jullie die misschien ook wel bij mij zou passen, of kennen jullie abonnementen die ook wel voor mij geschikt zou zijn? Ik hoor het heel graag, want zoals ik nu heb gaat het echt niet meer lang. Ik zou er zelfs wel een aantal punten voor willen geven.

Xx Nienke

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum