Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Heayy, do I know you? &Pearl ♥

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Heayy, do I know you? &Pearl ♥ op zo 14 okt - 0:59

Ventus

avatar
De zon schijnde zachtjes op de dauwdruppels op het gras. De vogels floten zachtjes. Het was een mooie morgen. Ventus schudde zijn hoofd zachtjes en stond rustig op. Eerst wat grazen. Deze nacht had het flink wat geregend. Ventus was daarom onder een boom gaan liggen. Hij was meteen in slaap gevallen. Hij was dan ook enorm moe. Maar hij wou nog is super graag naar de heuvels. Dat was zo lang geleden. Toen Ventus klaar was keek hij naar de lucht. Mmhh... wat schijnde die lekker hard. Heerlijk die warmte. Ventus keek even achter zich. Niks. Hij was helemaal alleen. Even gek doen kan altijd. Hij ging eerst naar de top van deze hevel. Als hij eenmaal daar was keek hij naar alle andere heuvels. De meeste waren vele groter. Behalve een paar, die waren eerder mini. Ventus wou enorm graag nu wat rond galopperen. Maar hij bleef gewoon rustig staan. De zon voelde warm aan op zijn rug. Een zacht windje blies zijn manen naar rechts. Heel zachtjes. De wind klonk als de zee. Als je heel goed luisterde. Of dat was gewoon puur de fantasie van Ventus. Dat kon ook. Ineens werd zijn stilte moment verbroken, door de geur van een ander paard. Hmmm.. Ventus draaide zich traag om. En zocht naar de eigenaar van het geurtje. ;d

Flut, maar okee ;d Snorriii ;o
&&Pearll ♥

Pearl

avatar
Moderator
De vogels mochten van geluk spreken dat de grootgebouwde merrie geen onnodig geluid maakte tijdens het slapen. Of er werkelijk paarden bestonden die snurkten in een diepe slaap was voor haar een raadsel. De twee heldere pupillen verscholen zich achter haar oogleden. Ze was al een tijdje in slaap, want ze had de rust erg nodig gehad. De laatste paar dagen had ze duidelijk gemerkt dat ze lichamelijk maar ook metaal toe was aan een paar uur uitrusten en niet bewegen. Vaak was ze de gehele vierentwintig uur die een dag had in de weer, dus dan was dit een vereiste geweest. Bij het voelen van de eerste zonnestralen gingen haar ogen open. Veel hadden moeite met het meteen opstarten en moesten eerst op gang komen. Pearl was echter allang bijgekomen.
Ze schudde haar lichaam heen en weer om van het plakkende gras te ontkomen en zette er een stevige pas in. De warmte was bijzonder aangenaam in de vroege ochtend. Ze besefte zich nu pas dat ze zich al iets in de richting van een halfjaar niet op de heuvels had bevonden. Dat had ook een reden: Herfst en winter betekenden namelijk regen en die regen maakte het gras glad. Dit was in eerste instantie geen probleem, totdat je een hoge heuvel betrad met een enorm risico uit te glijden en naar beneden te donderen. En ze kon je verzekeren dat dit niet bepaald een pretje was en dat de botten in je lichaam dan waarschijnlijk hun plekjes kwijt waren. Met haar kennis rondom de gebieden in Dream Horses wist ze dat er niet veel verder een meertje lag, in een van de zovele dalen.
Een rustgevend gevoel overspoelde haar toen ze het water werkelijk in zicht kreeg. Het werd een van die rustige, zorgeloze dagen waarbij er niet veel energie verbruikt zou worden. Een paar seconden, een paar minuten en een uiteindelijk half uur streken voorbij terwijl ze rusteloos tijd bij het meer doorbracht en wat van het water opslokte. Omdat dit voedsel en water weer voor wat overbodige energie hadden gezorgd, besloot ze wat tijd te vullen met galopperen. Pearl begon op een rustig tempo te draven om vervolgens over te gaan in een relaxte galop. Haar manen slingerden aan de linkerkant van haar hals mee en haar voorste donkere pluk vloog naar achteren tussen haar oren. Ze had de geur van een metgezel wel geroken, maar had het bijbehorende paard nog niet gezien.


_________________
http://www.dreamhorses.biz

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum