Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Een hinik aan de leider Dragana

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Een hinik aan de leider Dragana op za 26 dec - 8:08

Soranggo

avatar
Hij stapte langzaam naar de plek waar hij een leider van een kudde rook. Met nieuwschierige ogen keek hij rond. Hij zag de kudde niet. Zou hij haar roepen? Hij had wel nood aan om bij de kudde te horen en vrienden en een relatie te hebben met een merrie die lievde vol is. Hij sloot zijn ogen en droomde over een kleurrijke leven. Ja hij gaat haar roepen. Onzeker hinikte hij lang uit met een vleugje trots. Hij hoopte maar niet dat Cobra hem zou lastig vallen.

Dragana

avatar
Hoefgetrappel was te horen. Dragana hoorde een hinnik en hinnikte terug als teken dat ze ging aankomen. Ze vertraagde even haar passen en kwam zo tot halt. Ze snoof in de lucht en rook een onbekende geur, ze hald zoveel onbekende geuren geroken dat ze even moest grinniken. Dominant hief ze haar staart op en liet haar oren in haar nek glijden. Ze liep elegant naar de zwarte hengst die als een schaduw achter een boom stond. "Je riep me." Zei ze droog en keek hem strak aan. Ze had toch eigenlijk niet veel zin om de 'leider' te gaan spelen. Ze liet haar staart weer naar beneden zakken en zette haar oren gewoon rechtop. "Dragana is de naam, en jij bent?" Zei ze nu wat aardiger en zette een kleine glimlach op. "Sorry, ik ben wat humeurig vandaag." Exvuseerde ze zich en keek hem dan even lachend aan. De zon was weer zoals altijd hoog aan de hemel te zien, en dat deed haar altijd genieten.

Soranggo

avatar
Hij keek blij. Dit klonk leuk. Vroeger was het altijd gesnauw aan zijn oren en nu klonk de leider zo aardig. Hij buigde om haar te groeten en ook vereerd was. " Ik ben Soranggo, Tja ik ben aangetrokken door je kudde." Hij keek wat onzeker op en keek nog eens goed naar de omgeving en zucht toen opgelucht. Hij keek toen daarna weer vriendelijk naar de Dragana.

Dragana

avatar
Dragana haar droom werd even verstoord door de voorstelling van de hengst. Ze keek even hoofdschuddend naar hem en knikte dan even. "Aangenaam, Ik ben blij dat je geintreseerd bent in mijn kudde, je wordt zeker getest dus denk alvoorens goed na." Ze glimlachte warm naar hem en zag dat hij zich boog voor haar. "Alsjeblieft, doe dat niet." Ze glimlachte weer en boog terug naar hem, zij moest respect tonen voor haar leden en omgekeerd zat dat bij Sorrango dus ook. Hij toonde al respect voor hem dus dat was al een goed teken, maar toch nog altijd niet goed genoeg voor bij de kudde te komen. Hij zou een training mee moeten doen, en dan zou zij over hem oordelen. Even nadenken keek ze hem aan en wachtte dan af wat zijn antwoord zou gaan zijn op alles wat ze nu zei.

Soranggo

avatar
Hij keek verbaast toen Dragana ook voor hem boog. Dat was hij niet gewoon. Daarna antwoorde hij heel rustig. "Tuurlijk ik zal je niet teleurstellen." Maar daarna keek hij wat strak. Zal hij het zeggen? "Maar ik heb wel een klein probleem.... Ik heb ook een vijand die niet erg blij zal zijn als hij te weten komt dat ik misschien in een kudde word geacepteerd. Als je niet wil dat hij je lastig valt kun je beter mijn aanbod afslaan." Hij kon het niet hebben dat er door hem problemen komen.

Dragana

avatar
Dragana keek hem aan en glimlachte even warm. "Jij hebt de keuze, ik ga niet beslissen of jij echt wel in de kudde wilt. Ik wxil natuurlijk wel geen problemen in mijn kudden, de veiligheid van mijn leden gaat boveb alles." Zei ze en keek hem nu even serieus en strak aan. Het scheelde haar niet dat de hengst in de kudde wou, maar als hij erin ging moest hij natuurlijk voor haar geen problemen gaan veroorzaken.

Soranggo

avatar
Toen keek hij onzeker. Hij had een kans en keek wat bitter. Hij wilt geen problemen veroorzaken. Hij kon er ook niet aan doen dat zijn broer hem wou vermoorden. Hij keek wat teleurgesteld. Hij stapte achteruit. "Ja het spijt me... Dan kan ik helaas me niet bij je voegen. Cobrazarao is namelijk mijn broer die me wilt doden. Ik wil ook niet dat jij en je kudde niet in gevaar dreigt." Zijn ogen waren in eens dof. Nou kan hij alleen ronddwalen.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum