Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Happiness [Chaitanya]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Happiness [Chaitanya] op zo 11 nov - 0:47

Licorice

avatar
Licorice


Als je een camera op één punt in de doodstille heuvels had gericht, dan was een witte flits door het beeld gegaan, zonder dat je had beseft wat er langs was gekomen.
Maar het was Licorice, die bokkend en springend als een dolgelukkig veulen door de heuvel galoppeerde. Haar manen bewogen speels met haar bewegingen mee, en haar staart wapperde als een vlag achter haar aan. Haar harde hoeven gooiden klonten aarde in de lucht, waardoor ze duidelijke hoefafdrukken in de aarde achterliet. Als ze een heuvel af galoppeerde, liet ze zich meenemen door de zwaartekracht en het enige wat ze deed was als een razende haar benen heen en weer te bewegen, om niet te vallen. En dan vervolgens galoppeerde ze met een paar, krachtige galopsprongen de volgende heuvel weer op om daar weer op dezelfde manier als de bliksem de heuvel af te dalen.
Toen er zweet op haar hals was ontstaan, begon ze te vertragen in haar tempo. Ze brieste eens hard, en schudde met haar hoofd. Ze beklom nog een laatste heuvel in een vlotte galop, en maakte toen een overgang naar draf. Op het hoogste puntje van de heuvel maakte ze een overgang naar halthouden. Ze snoof de frisse zomerlucht op. De wind waaide hard, waardoor haar manen hoog werden meegenomen en haar staart wild in de wind zweefde. Ze genoot van de verfrissing die de wind haar bood, aangezien de zon hoog aan de hemel stond en hevig brandde. Het was zomer, en ze hield van zomer. Dat was het enige seizoen waar ze vrijwillig nat werd, door in meren te springen of iets in die richting.
Ze hield van DreamHorses, zo werd dit gebied genoemd. Ze was er niet lang, maar ze hield ervan. Al had ze een aanvaring gehad met een 'vriend' van vroeger, niemand anders was hier. Ze kon hier eindelijk opnieuw beginnen, vrienden maken, liefde ontdekken. De liefde die ze al die jaren had gemist...

OOC: Sorry, hij is kort. D: Maar ik had echt geen inspi.


I'M A BEAST, I'M AN ANIMAL
I'M THAT MONSTER IN THE MIRROR

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum