Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

I don't want to talk ~ Sultan.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 I don't want to talk ~ Sultan. op za 12 jan - 1:38

Curlin

Curlin
Helder scheen de zon aan de horizon, zonnenstralen weerkoaatste tegen haar rug aan waardoor deze een heerlijke warmte af gaf. Soms iets te warm waardoor het zelfs benauwd werd en de merrie naar frisse lucht snakte, een briesje wind of naar de schaduw. De schaduw werd Curlin zo afentoe geboden door de bomen die met hun bladeren het zonlicht opvingen. Hun maakte hier weer weer voeding en zuurstof van, zuurstof die wij nodig hadden. Luid snoof Cur, haar hals werd lichtelijk gekruld terwijl haar gedachtes alle kanten op gingen. Het bos, het bracht veel emotionele herrineringen naar boven bij haar. Van goede tot slechte. Het meest deed het Cur toch denken aan een hengst, een oude geliefde, een oude bondgenoot. Een vader van een van haar zoon’s. De zwarte arabische hengst die de naam Sultan droeg. Op een of andere manier kon ze hem maar nooit uit haar hoofd krijgen. Al een lange tijd had ze hem niet meer gezien. Alleen dingen over hem gehoord, hij was de nieuwe leider van de Qs. Tenminste wat er hier en daar gesproken werd en Cur toevallig had opgevangen. De laatste tijd had ze zich meer op de achtergrond bevonden, geen contact gezocht met andere paarden. Misschien omdat Cur er geen zin in had gehad of om iets anders, Cur wist het zelf ook niet eens. Als ze eerlijk moest zijn tenminste.

Luid snoof de voskleurige merrie een keer, haar neusgaten stonden wijd open om zo veel mogelijk frisse lucht naar binnen te krijgen. Om nieuwe geuren te ontdekken en te onderzoeken maar alles was zoals normaal. De geuren die de bomen afgaven, roken heerlijk. Zo vers als het maar kon op deze vroege zomerse ochtend. Alles was zoals het hoorde zijn. Cur had dan misschien geen partner op dit moment, maar behoefte eraan had ze er ook niet. Het had altijd zijn negatieve kanten en soms zijn positieve kanten. Uiteindelijk kwam het er altijd op neer dat er iets niet goed was en daardoor de relatie beëndigd werd, iets waar ze geen zin meer in had. Ze wilde niet steeds opnieuw weer gebroken worden. Dan wilde ze nog het liefst, de rest van haar leven alleen zijn, om alleen te sterven. Het klonk niet eens zo slecht, alleen zijn. Kort schudde ze haar hoofd, lichtelijk verward om de gedachtes die door haar hoofd heen spookte. Een verdwaalde traan liep vanuit haar ooghoek langs haar kaaklijn terwijl het op de grond viel. Kort schuurde ze met haar hoofd langs haar been, om het te verbergen. Niemand hoefde te zien dat zelfs zij afentoe een traantje moest laten vallen om sommige dingen. Prive dingen. Kort bekeek Cur zichzelf eens, ze zag er niet slecht uit, beter dan in tijden. Haar lichaam was dikker geworden waardoor haar ribben niet meer te zien waren, spieren kwamen langzaam aan weer terug, haar manen groeide weer beetje bij beetje langer terwijl haar staart ook wat voller leek te worden.

Een briesend geluid uit de verte wekte Curlin op uit haar gedachtes, sierlijk maar misschien iets te dominant werd het hoofd geheven, ogen zochten naar dat gene wat het geluid hadden gemaakt terwijl een scherp zintuig genoemd de neus zocht naar de geur. Na enkele secondes werd deze gevonden, evenals het paard in kwestie. De geur herkende Curlin maar al te goed, degene aan wie ze een paar minuten geleden nog gedacht had, Sultan. Zijn hoofd werd iets in haar richting gedraaid. Cur boog haar hals ietsjes terwijl ze zich van hem afdraaide om in een soepele maar rustige stap weg te stappen. Energie om harder te gaan had ze niet of hield iets haar tegen?

~ Zo ik ben het volgends mij echt ff verleerd ofzo xD haha

&& Sultan. ~

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum