Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

How does love feels? ~ Open!

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 How does love feels? ~ Open! op ma 17 jun - 5:13

Black Night

avatar
Hi, it's horror himself.
Hij liet zijn hoofd zakken, tot zijn neus, warm van het rennen, het koele water raakte. Het koele water stroomde door zijn lichaam, wat bezweet was. Hij ging liggen, om bij te komen en.. Om na te denken. Na te denken over zijn verleden. Waarom was het nou ook al weer zo slecht? Misschien was het juist wel goed, misschien had zijn verleden er wel voor gezorgt dat hij nu een zelfstandige, onafhankelijke, sterke hengst is die goed voor zichzelf kan zorgen. Er was een ding, iets waar merrie's veel over praten. Het heet.. Liefde? Ja, dat was het. Dat was iets wat Black Night nog nooit had gevoelt. Maarja, wat een boer niet kent, eet hij niet. Of nee, beter gezegt, wat een boer niet kent, mist hij niet. Maar toch, hij was wel nieuwsgierig hoe dat nou eigenlijk voelde. Of.. Kon je het niet voelen.

2 Re: How does love feels? ~ Open! op do 20 jun - 10:34

Nergüi

avatar
De rivier. Een plek waar ze niet vaak meer kwam. Het was een plek geweest waar ze alle hoop was verloren. De plek waar ze de zwarte merrie met de witte schedel had ontmoet. Het was dat de naam zo belachelijk kort was en Nar het letterlijk in haar kop had geschreeuwd, anders had Nergüi de naam alsnog niet onthouden. Haar blik richtte zich op het snelle, woeste water. Er was veel veranderd in de afgelopen anderhalf jaar. Ze was gegroeid, hoewel ze nog altijd maar 1.25 meter was, geestelijk was ze echter veel groter geworden. Ook haar vocabulaire was gegroeid, maar ze had geleerd dat ze die eigenlijk niet eens zoveel nodig was. Nergüi had namelijk geleerd dat hoe botter en bozer je deed, hoe minder paarden een conversatie met je aan wilden gaan. En liet dat nou net zijn waar zij op uit was. Nergüi grijnsde halfslachtig. 


Plotseling stak er iets in haar schouder. Ze stampte geïrriteerd en hapte naar haar schouder. Die vervelend steekbeesten! Heerlijk hoor, die lente, maar ze werd wel knettergek van al die beestjes die uit hun schuilplaatsen kwamen gekropen. Stampend en zwiepend liep de Appaloosa langs de rivier. Kleine steentjes gleden weg onder haar hoeven, waardoor Nergüi er helemaal uitzag als een dronkenlap met een glaasje teveel op. Doordat ze ze op ging in het verjagen van de steekbeesten, had de driejarige niet door dat ze recht op een donkere hengst af stampte die zijn dorst stond te lessen.


OOC: Aan jou om te bepalen of te botsen of niet :p

http://ccdragon-93.deviantart.com/

3 Re: How does love feels? ~ Open! op vr 21 jun - 5:18

Black Night

avatar
Hi, it's horror himself.
Hij werd uit zijn gedachte verjaagd door en geluid. Nijdig keek hij om, maar toen hij zag dat het een mooie merrie was, verzachtte zijn blik. 'Gaat alles goed daar?' Grijnsde hij, omdat het eruit zag alsof ze gek was geworden. Ze stampte op hem af en beet naar haarzelf. Hij lachte in zichzelf, het was lang geleden dat hij zoiets had gezien.  Hij wist niet eens meer wanneer hij voor het laatst had gelachen. Hij besloot opzij te stappen, zodat ze niet zouden botsen. De merrie stampte door en kwam in het water, waardoor ze schrok, omdat ze het zelf omhoog spetterde. Ik stapte op haar af. 'Heei, ik ben Black Night. En wa is jouw naam?' Vroeg ik aardig. Ik had haar nog nooit eerder gezien, terwijl ik veel paarden hier kende. Ze leek me wel lief.

4 Re: How does love feels? ~ Open! op ma 24 jun - 4:34

Nergüi

avatarSteek, stamp, zwiep. Great, ze leek wel een wandelend eenmanstheater. Ze miste alleen nog de orgel muziek en misschien een jonglerende aap op haar rug. “Gaat alles goed daar?” klonk er plotseling vlakbij haar. Nergüi keek op en schrok zich een ongeluk toen ze bijna tegen een donkere hengst aan stampte. Ze week uit en zette daarbij haar voeten in het kolkende, ijskoude water. Nergüi brieste nijdig en stampte achteruit om haar hoeven uit het water te halen. Fijn, gewoonweg geweldig. Stond ze zich hier een beetje belachelijk te maken. De merrie snoof hooghartig en zwiepte nogmaals met haar staart naar haar flank. Stomme, vervelend, irritante, zoemende rotsteekbeesten! “Heei, ik ben Black Night. En wat is jouw naam? Neeee, dat achterlijke beest vond het ook nog nodig om haar aan te spreken! Nergüi liet haar tanden geïrriteerd op elkaar klappen. “Luister Blacky, ik heb geen zin hierin,” snauwde ze hem toe. Nergüi’s oren lagen in haar nek, terwijl ze weer verder stampte. Ze moest die zwarte hengst nu eenmaal passeren, beter dat hij haar niet tegen zou houden!
 
 
OOC: Beste Black. Ik wil je even wijzen om je godmode in je post: De merrie stampte door en kwam in het water, waardoor ze schrok, omdat ze het zelf omhoog spetterde. Ik heb er nu op ingespeeld, maar zou je hier in het vervolg op willen letten? O, en daarna begin je opeens in de ik-vorm te schrijven Wink

http://ccdragon-93.deviantart.com/

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum