Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

't teut topic

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 6 van 40]

126 Re: 't teut topic op do 26 sep - 7:25

Rain

Rain
Administrator
Lezen kan altijd, maar voorlezen is een ander verhaal Razz


_________________

127 Re: 't teut topic op do 26 sep - 7:30

Silas

Silas
Nou, Grieks lezen is ook al niet zo makkelijk O,o
Voorlezen is inderdaad een 2e xd

Welke naam past beter bij (merrie) Ichabod?
Phantom,
Silas,
Claude

128 Re: 't teut topic op do 26 sep - 7:31

Kharrea

Kharrea
@rain: over wat gaat je boek dan?

en peeps wat vinden jullie van dit mannetje?
http://stalvanboshoven.weebly.com/2013.html (even kijken naar Hagar)
Wordt waarschijnlijk een nieuw project om shetjes te gaan fokken. Onze dame is misschien te oud maar gaan achter een paar jaar echt shetties fokken en af en toe een nrps erdoor

129 Re: 't teut topic op do 26 sep - 7:36

Rain

Rain
Administrator
@Spider, ik vind Silas wel een hele mooie naam (:

@Kharrea, Hagar is echt wel een super mooie shet! De mooiste van de hele site (:

Mijn boek gaat over de geschiedenis van de huishond, verklaring van 'dominant' gedrag, hoe de hond deze wereld bekijkt, leerprocessen van de hond, gedrag van de hond verklaard met plaatjes inclusief zogenaamde kalmerende signalen.
Dat is het wetenschappelijke gedeelte. Het andere gedeelte gaat over honden heropvoeden, gedragsproblemen verhelpen en trucjes/commando's aanleren.


_________________

130 Re: 't teut topic op do 26 sep - 7:40

Kharrea

Kharrea
Nou ik hoop dat deze mooie jongen de mijne kan worden, paps heeft de interessante kleur Grullo

En dat is enorm interessant! De hond van mijn tante is vorige maand ingeslapen door onoplosbare gedragsproblemen en door de ziekte van cushing

131 Re: 't teut topic op do 26 sep - 7:49

Rain

Rain
Administrator
Kharrea schreef:Nou ik hoop dat deze mooie jongen de mijne kan worden, paps heeft de interessante kleur Grullo

En dat is enorm interessant! De hond van mijn tante is vorige maand ingeslapen door onoplosbare gedragsproblemen en door de ziekte van cushing
Ik hoop het ook voor je! Het is een knappers Very Happy

Ja klopt! Het probleem is dat veel mensen het gedrag van honden mis interpreteren. Veel problemen worden afgeschoven op dominantie, terwijl ik van mijn leven nog nooit een echte dominante hond heb gezien.


_________________

132 Re: 't teut topic op do 26 sep - 8:15

Kharrea

Kharrea
Bij haar zijn enorm veel gedragstherapeuten gekomen die totaal geen raad met hem wisten. Ze dachten wel allemaal aan een soort autisme wat dus nog niet erkend is bij honden.
Hij had zijn bench volledig kapot gebeten omdat hij een uurtje alleen was (een bench wat een grote hond normaal niet kapot kan bijten)
Heel hun meubilair is stuk. De andere hond mocht niet meer binnen of buiten en in de laatste week heeft hij 3 gaten gebeten in de andere hond zijn hoofd.
Hij viel ook elke andere hond ineenkeer uit het niets aan op straat en vloog altijd naar de nek om te vermoorden...

133 Re: 't teut topic op do 26 sep - 8:26

Rain

Rain
Administrator
Honden kunnen net zo goed mentaal niet in orde zijn. Hij kan met een afwijking geboren zijn, of een hersentumor hebben gehad. Dat is heel spijtig om te horen, maar daar is inderdaad niks aan te doen. Mensen zouden dan ook in een tehuis belanden en niet meer in het openbaar komen.


_________________

134 Re: 't teut topic op do 26 sep - 8:43

Kharrea

Kharrea
Ja inderdaad, daarom hebben we ook besloten om hem te laten inslapen. Het beestje werd er zelf niet gelukkig van om altijd thuis te moeten blijven omdat er toevallig een andere hond zou kunnen zijn...

135 Re: 't teut topic op do 26 sep - 9:42

Falcon

Falcon
VIP
DAAAAG MENSJES!!
Ik ben nu pas thuis van school en daarna werk.
Kan wel zeggen dat ik moe ben T^T

http://yumani-chan.deviantart.com/

136 Re: 't teut topic op do 26 sep - 9:46

Courage

Courage
Nu pas?! Surprised
Da's pure marteling!

137 Re: 't teut topic op do 26 sep - 9:50

Falcon

Falcon
VIP
Dat is koopavond elke donderdag :')

http://yumani-chan.deviantart.com/

138 Re: 't teut topic op do 26 sep - 9:52

Courage

Courage
Awhhh! Ik heb echt medelijden met je!
Ik kom je wel een keer helpen Razz

139 Re: 't teut topic op do 26 sep - 18:00

Tough

Tough
Hahah
(':


Bah vandaag 2 toetsen die ik allebei ga verkloten denk ik D:

140 Re: 't teut topic op do 26 sep - 21:02

Sofia

Sofia
Ik. Heb. Zo'n. Pijn. En ik moest hier gisteren op nuchtere maak komen, en heb nog steeds niks gegeten, heb ook helemaal geen honger zo na mijn kaakoperatie.

141 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 1:23

Silas

Silas
K vind Silas ook wel mooi, maar Phantom&Ichabod als stelletje klinkt zo leuk xd
Silas&Ichabod...
iig niet Claude :/

142 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 2:31

Aaliyah

Aaliyah
Moderator
Aahw arme Charlotte D:


_________________

143 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 2:49

Silas

Silas
WO bachelor Life Science en Techonoly;
Spoiler:
De opleiding Life science and Technology is een bachelor gericht op (het toepassen van) celonderzoek. Om te achterhalen wat je afspeelt in een cel, heb je niet alleen kennis nodig van celbiologie maar ook van technologie om jouw bevindingen op grote schaal te kunnen toepassen. Kenmerkend is dat de opleiding veel raakvlakken heeft met andere vakgebieden, zoals biologie, natuurkunde, farmacologie, scheikunde, farmacie, procestechnologie, wiskunde en informatica.

De bachelor Life Science and Technology is een driejarige opleiding. Het eerste halfjaar van deze bachelor is voor alle studenten Life Science and Technology, biologie, farmacie en farmaceutische wetenschappen gelijk en bestaat uit twee periodes van ongeveer tien weken. In de eerste periode staat de levende cel centraal en ga je aan de slag met celbiologie, biochemie, genetica en evolutie. In de tweede periode van het thema leven staat het complexe organisme centraal. Je volgt dan vakken zoals fysiologie en ecologie.

Na dit gezamenlijke halfjaar kies je een major (hoofdrichting): biomedische technologie (biomaterialen, instrumentatie en medical imaging), biomedische wetenschappen (de oorzaken van ziekten van de mens), gedrags- en neurowetenschappen (gericht op de verschillende factoren die invloed hebben op hersenen en gedrag van mens en dier), moleculaire levenswetenschappen en farmaceutische wetenschappen. Daarna ga je je verder specialiseren binnen jouw major en doe je een eigen onderzoek. Tijdens de opleiding Life Science and Technology is er ook een half jaar waarin je helemaal zelf bepaalt in welk gebied je vakken wilt volgen.

WO Bachelor Psychologie;
Spoiler:
De opleiding Psychologie is een bachelor gericht op de studie van menselijk gedrag. Persoons- of omgevingskenmerken die invloed hebben op het menselijke gedrag leer je in kaart brengen, met als doel dit gedrag te begrijpen, verklaren en voorspellen. Het werkterrein van de psychologie bestrijkt het gehele menselijke bestaan, van geboorte tot dood. Zo onderzoek je de ontwikkeling van gedrag en de omgeving waarin bepaald gedrag plaatsvindt. Het gehele veld van menselijke gedragingen en menselijk functioneren is echter te omvangrijk om door één bepaalde psycholoog bekeken te worden. In de loop der tijd is er dan ook een aantal vakgebieden ontstaan, zoals de arbeids- en organisatiepsychologie, sociale psychologie, ontwikkelingspsychologie en klinische psychologie, psychonomie en psychologische methodeleer.

De driejarige opleiding start met een propedeusejaar dat voor iedereen gelijk is. Je krijgt basisvakken zoals biopsychologie, ontwikkelingspsychologie en statistiek. Ook leer je tijdens deze bachelor praktische vaardigheden zoals gespreksvoering, interviewen en dataverzameling. In mentorgroepen leer je teksten analyseren en papers schrijven. In het tweede jaar komen toegepaste vakken zoals hersenen en gedrag en sociale psychologie aan bod. De praktische vaardigheden worden verder uitgebreid. Ook krijg je statistiek en onderzoeksmethoden, die je toe kan passen in kleine groepen door een onderzoek op te zetten en uit te voeren. In het derde jaar kies je een differentiatieroute (major) en een minor. Die kan bestaan uit vakken binnen de bachelor of daarbuiten (bijvoorbeeld buitenland). Het derde jaar van de opleiding Psychologie wordt afgesloten met een bachelorthese.

De opleiding Psychologie kent twee varianten: een Engelstalige en een Nederlandstalige.

WO Bachelor Farmaceutische Wetenschappen;
Spoiler:
De opleiding Farmaceutische Wetenschappen is een bachelor die je beweegt op het grensvlak van de biologie, scheikunde en geneeskunde en is gericht op de ontwikkeling, werking en productie van geneesmiddelen. Je leert zelfstandig te onderzoeken wat een chemische stof (een geneesmiddel) doet in een levend organisme (een zieke patiënt).

De bachelor Farmaceutische Wetenschappen is een driejarige opleiding. Het eerste halfjaar volgen alle studenten Farmaceutische Wetenschappen, farmacie, biologie en life science and technology eenzelfde studieprogramma dat bestaat uit twee periodes van ongeveer tien weken. In de eerste periode van de bachelor staat de levende cel centraal en ga je aan de slag met celbiologie, biochemie, genetica en evolutie. De tweede periode handelt over het complex organisme. Je volgt dan vakken als fysiologie en immunologie. Na dit gezamenlijke halfjaar volg je een jaar vakken samen met studenten van de opleiding farmacie.

Daarna kies je voor de specialisatierichting farmaceutische producttechnologie of doe je de algemene Farmaceutische Wetenschappen. De farmaceutische producttechnologie richt zich op fabricage van bijvoorbeeld tabletten of dragees op industriële schaal. Je volgt vakken bij farmacie, technische scheikunde en technische bedrijfskunde. De algemene richting biedt veel ruimte voor eigen voorkeuren, je kunt je bijvoorbeeld richten op de werking of de analyse van geneesmiddelen. De opleiding Farmaceutische Wetenschappen sluit je af met een eigen onderzoek van circa tien weken.

Wauw Surprised  Jammer dat er geen WO Bachelor van Forensisch Wetenschappen is aan de RUG ;x 

144 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 3:03

Aaliyah

Aaliyah
Moderator
Spider schreef:Nou, Grieks lezen is ook al niet zo makkelijk O,o
Voorlezen is inderdaad een 2e xd
Na een tijdje gaat het allemaal heel makkelijk ;D hihi!
(Vertalen is een ander verhaal :'D )


_________________

145 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 3:06

Silas

Silas
Ja, ik snap het ook al steeds meer, alleen het is zo stom dat- ie het belangrijkste gedeelte meteen overslaat -.-'
En nu moet ik het alfabet 10x overschrijven x'3
MAAR IK KEN HET Hihi >D 

Silas&Ichabod Hartje 
Spoiler:

146 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 3:35

Néssa

Néssa
Waarom is beginnen op een nieuw forum altijd zo moeilijk D :
Even snel een crappy setje in elkaar prakken als tijdelijke oplossing, om daarna maar wat geschiktere plaatjes te gaan zoeken > . <

147 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 4:16

Aaliyah

Aaliyah
Moderator
hahahaha mooi ^^

@Nessa, sexey ava (:


_________________

148 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 5:22

Chaitanya

Chaitanya
VIP
Ik ben nog altijd verliefd op mijn setje xD

149 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 5:26

Néssa

Néssa
@Aaliyah; Meh, ik vind hem zelf nog nogal derpy, maar zo begint het meestal bij mij. Thanks voor het compliment anyway c:

En ik ben nog niet zo kapot van de mijne, maar alles op z'n tijd. Eerst maar even lekker wat aandachtiger de dingen gaan lezen~
En wow, Chaitanya, dat oog in je signature! So awesome!

150 Re: 't teut topic op vr 27 sep - 5:48

Celebrían

Celebrían
VIP
Ik heb twee tentamens verprutst, lalalala Very Happy

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 6 van 40]

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum