Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

What will we give to her?

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 What will we give to her? op zo 19 jan - 6:49

Dazzle

avatar
► DAZZLE ◄


Dazzle had zich bij de groep van Tuxedo gemengd. Hij was Hunter geworden omdat hij veel te koppig zou zijn als iets anders. Momenteel was hij op een merrie jacht omdat ze de groep wouden uitbreiden. De haflinger was niet lelijk, hij was goed verzorgd en zijn bouw was mooi. Als hij nu nog een hulpeloze merrie zou vinden… Het zou zo makkelijk zijn. Hoewel dit zijn eerste keer is dat hij het gaat doen. Hij zal op zijn toon moeten letten en vriendelijkheid moeten uitstralen. Iets wat behoorlijk moeilijk was voor deze hengst. Maar het zal hem lukken. De hengst was van het noorden, de drakenbergen, een plek waar de groep zich verzamelde en de merries verborg, naar het westen gegaan. De temratuur ging omhoog en het geruis van de zee klonk in e hengst zijn oren. Terwijl zijn passen versnelde veranderde de grond onder hem. Naar los zand met veel hoog gras. Hij was in de duinen beland. Goed… Terwijl hij een goed hoog plekje zocht blies de wind zijn manen in de war. Toen hij eindelijk een goede plek vond zag hij de zee. Maar zijn ogen zochten niet in de zee. Nee, ze waren op het strand gericht. Een merrie, een zwarte merrie viel in zijn zicht. Ze was niet zo ver van hier. Een valse grijns viel op zijn gezicht terwijl hij naar beneden stapte. Zijn passen werden sierlijker en hij probeerde een glimlach te maken. Wat op zich wel lukte. Hij stond achter de merrie en zijn stem vroeg, zo aardig en lief als hij maar kon: ‘Waarom ben je hier alleen?’ Hij kwam naast de merrie staan en sprak verder, ‘Ik kan zo een prachtige merrie als jou wel even gezelschap houden. Als je dat wil natuurlijk?’ Zijn stem was zo zacht en lief. De merrie moest er wel in trappen. Nu pas besefte hij dat het behoorlijk laat was. De zon raakte precies net de oppervlakte van de zee. ‘Mooi, nietwaar?’ vroeg hij aan de merrie met die zelfde vertrouwende stem. Zijn ogen straalde vertrouwen uit terwijl hij ze op de merrie richten. Dit was een te makkelijke prooi voor de hengst. Diep in hem grijnsde hij weer zo vals als hij kon. Maar dat zag je niet aan zijn uiterlijk. De merrie zal denken dat hij aardig is en om haar geeft. Wat hij dus nooit zou doen. Hij walgde al van het idee

&Ninjo

2 Re: What will we give to her? op zo 19 jan - 6:55

Ninjo

avatar
Rustig stapte de merrie over het strand,de wind speelde rustig met haar manen. Genietend sloot ze even haar ogen. Ze snoof even en rook de zoete zee geur. Ze liep door het water dat spetste tegen haar benen,het voelde lekker fris aan. Haar hals had ze gebogen,logisch als je een lippizaner was. Haar ogen stonden mild en zacht die rond tuurde,ze was gestopt om te genieten. ‘Ik kan zo een prachtige merrie als jou wel even gezelschap houden. Als je dat wil natuurlijk?’ Ze glimlachte gevleid.Zijn stem was zo zacht en lief. ‘Mooi, nietwaar?’Ze knikte alleen maar,ze keek naar de hengst en viel als een blok voor hem! Normaal zou ze zo wantrouwig zijn maar ze wist het niet,maakte de zonsondergang het mooier?

3 Re: What will we give to her? op zo 19 jan - 7:17

Dazzle

avatar
De merrie knikte. Ze viel helemaal voor hem. Dazzle glimlachte. Het zag er aardig uit. Maar eigenlijk was dit een van zijn valse glimlachen. Hij stapte in het water. Het koude maar zoute water liet hem even trillen. Maar hij ging nog een beetje dieper. ‘Kom je nog?’ vroeg hij grijnzend aan de merrie. Hij moest haar vertrouwen winnen dus deed hij nu zo leuk mogelijk. Toen de merrie ver genoeg in het water zat petste hij haar nat. Hij glimlachte weer naar de merrie en ging nog verder in het water. Het kwam nu net tegen zijn buik. Hij keek naar achter of de merrie hem volgde. Toen hij besefte dat hij haar naam nog niet wist. ‘Mijn naam is trouwens Dazzle,’ zei hij met een glimlach. ‘Heeft de prachtige merrie voor me ook nog een naam?’ vroeg hij terwijl hij verleidelijk dicht kwam. Hij deed nog geen poging. Het zou misschien wel al lukken maar toch, de merrie kon nog argwanende gevoelens hebben. Dus hij hielt zich stil. ‘Zeg wat denk je van een klein wandelingetje? Vertel wat meer over jezelf. Dan zal ik daarna ook van alles vertellen over mijzelf’ vroeg hij terwijl hij weer naar het strand stapte. ‘Waar kom je eigenlijk vandaan?’ vroeg hij toen aan de merrie. Hij deed zo geïnteresseerd als hij kon. Toen hij op het strand kwam schudde hij zich even uit. Daarna keek hij de merrie met zijn verleidelijke blik aan.Sorry hij's wat flut.

4 Re: What will we give to her? op ma 20 jan - 6:42

Ninjo

avatar
Ze had niks anders gedaan dan hem gevolgd. Ze had ook vrolijk met haar oortjes bewogen toen de haflinger haar nat had gemaakt. Een brede glimlach was om haar lippen gevormd. Toen de hengst tot aan zijn buik het water ging twijfelde ze even maar kwam toch achterna. ‘Mijn naam is trouwens Dazzle,’ zei hij met een glimlach. ‘Heeft de prachtige merrie voor me ook nog een naam?’ vroeg hij terwijl hij verleidelijk dicht kwam. Hij deed nog geen poging. 'Mijn naam is Ninjo',spraks ze.‘Zeg wat denk je van een klein wandelingetje? Vertel wat meer over jezelf. Dan zal ik daarna ook van alles vertellen over mijzelf’ vroeg hij terwijl hij weer naar het strand stapte. Ze volgde Dazzle het water uit.‘Waar kom je eigenlijk vandaan?’ Ninjo dacht even na. 'Nou,ik weet alleen dat ik vrijwillig uit een kudde ben gegaan omdat ik mijn plaats niet kon vinden.Zo ben ik rond gaan zwerevn tot ik in Dreamhorses kwam en heb me na een lange tijd bij Quiet Sparkle aangeslote. Maar nu over jouw,waar kom jij vandaan?'Haar nieuwsgierigheid wekte op na haar verhaal.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum