Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De verzorgpaardjes.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De verzorgpaardjes. op di 10 jul - 23:01

Allison

avatar
Sinds ongeveer ene half jaar heb ik 5 geweldige verzorgpaarden.

Spoiler:
Sophia:
Sophia is een breed gebouwde haflinger, met een beetje arabier erin. Dit is maar een heel klein beetje in de oren te zien, vind ik toch. Vrouwen zijn de baas zeg ik altijd, en Sophia vind dat ook. Ze is een beetje ene trutje, maar ze is wel de baas tussen de paarden. Gelukkig weet ze wel dat wij nog steeds de baas over haar zijn, en ze is dan ook enorm braaf. Alleen af en toe wat koppig als ze weet dat je meer ervaring hebt. Er komt wekelijks een meisje met down syndroom naar de paarden, en die komt Sophie dan poetsen, en daarna rijden. Want Sophoie is echt enorm betrouwbaar.

Foxfire:
Foxfire AKA Fox is ongeveer drie jaar oud en echt een schat van een paardje. Hij is af en toe nog ondeugend, en toen we een paar keer met hem bezig waren geweest begon hij lastig te doen met de hoeven. Hij begon te trappen met zijn hoeven en sprong in de lucht met zijn ene voorhoef als je de andere vast had. Maar na het elke keer weer door te zetten en laten zien wie de baas is doet ie het nu enorm goed. Het rijden gaat ook al heel goed, drafje doet ie al braaf, maar het voorwaarts gaan is over het algemeen nog moeilijk. We zijn al blij dat hij e er niet af probeert te gooien. Hij is gelukkig ontspannen, en loopt af en toe al mooi 'aan de teugel' als je het zo kan noemen. Dit door middle van vragen en geven.

Mister:
Mister is het veulentje. Hij heeft veel fries in zich, wat je ziet. Maar hij is niet helemaal fries. Zijn bruine vacht komt al ene beetje door, wat we persoonlijk best jammer vinden. We poetsen hem zo nu en dan in de wei, en hij blijft dan rustig staan. Ook vragen we heel soms de hoefjes, wat hij ook al goed doet. Maar voor de rest laten we hem genieten van zijn veulen tijd. Het is echte en aanhankelijke schat die je het liefst overal volgt en van aandacht houd.

Tartan:
Tartan is één van de twee tinkers. Hij is iets groter dan de andere en ook iets breder, maar hij rijd een stuk fijner. Hij luister echt goed en is ook best voorwaarts. Hij zet geen stap verkeerd en is echt zo'n paardje wat je goed kan vertrouwen. Ook heeft hij een snorretje, wat echt schattig is.

Shelta:
Shelta is de andere tinker en iets minder fijn om mee te rijden. Maar het is wel een schat. onder het rijden is hij heel lui, en geeft ie nog wel eens en bokje als ie niet vooruit wilt, maar meestal gaat ie wel vooruit. Je moet gewoon weten hem je hem vooruit krijgt. Hij heeft anderhalf maanoog. Wat ik toh best speciaal vind.

En ofcourse wat foto's:
Foxfire:
https://redcdn.net/ihimizer/img706/4368/paardjes036.jpg
https://redcdn.net/ihimizer/img687/2318/paardjes040.jpg
https://redcdn.net/ihimizer/img546/5971/paardjes039.jpg
https://redcdn.net/ihimizer/img849/1763/paardjes047.jpg

Sophia:
https://redcdn.net/ihimizer/img507/3825/fotokes062.jpg
https://redcdn.net/ihimizer/img41/8073/fotokes051.jpg

Shelta:
https://redcdn.net/ihimizer/img31/5614/paardjes038.jpg

Er komen nog meer foto's, maar die stana opd e andere laptop.

Dat waren mijn schatten, ik kan echt niet meer zonder ze. Lief

2 Re: De verzorgpaardjes. op di 10 jul - 23:04

Painted Black

avatar
VIP
Wat een pracht diertjes. Hihi >D
Ik ben wel benieuwd naar foto's van Mister, ik hou van dat soort veulentjes. Love

3 Re: De verzorgpaardjes. op di 10 jul - 23:10

Allison

avatar
Dankjewel!
Als ik op de laptop zit zal ik de foto's erop zetten.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum