Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Enjoy life ✦ Saronse ✦

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Enjoy life ✦ Saronse ✦ op do 20 jun - 10:35

Saronse

avatar
Your Hero ♥
✦ Saronse ✦

De lente was aangekomen. Zonnestralen maakte de slapende wezens wakker. Warme lucht stroomde binnen in Dream Horses. Vogels nestelden zich weer in de bomen van deze vruchtbare land. Hun heerlijke liefdes liederen zweefden weer door de oren van Saronse. Eindelijk werd deze eindeloze stilte van de winter beëindigd. Saronse vond de lente werkelijk prachtig. Alles was dan zo jong, zo nieuw. De jonge blaadjes van de bomen waren nog heerlijk fris en licht van kleur. Alles proefde dan ook zoveel beter.
Saronse stapte rustig tussen de sierlijke takken van de wilgen door. De takken waren al tot aan de grond gegroeid. De zilveren blaadjes van de oude wilgen schitterden door de vroege ochtenddauw. Deze bomen waren al oeroud. Konden ze spreken dan hadden ze vast veel te vertellen. Saronse’s blauwe doordringende ogen gleden gefascineerd om zich heen. Saronse genood. Hij hield zich graag bezig met observeren. Zijn  lange gitzwarte manen krulden sierlijk over zijn hals heen. Zijn lange manen top hing als een masker voor zijn knappe mysterieuze gezicht. Zijn hals was trot  bewogen en bewoog zeer sierlijk. Niet te chic, Saronse overdreef nooit niet. Hij was niet dat type dat rond liep alsof hij het meest indrukwekkende paard was van heel dream horses. Hij valt niet graag op. Achter zich liep Iki te mompelen. Zijn wolvenvriend. Lang verhaal hoe ze bevriend zijn geraakt. Maar één ding is zeker. Ze zijn onafscheidelijk van elkaar. ‘’Ik haat dat kattengezang van die verdomde vogels. Je kan nooit eens rustig slapen. Met dat vroege gekwetter…’’ Saronse bleef voor zich uitkijken. Maar glimlachte breed. Hij had een heerlijke lach. Waar je tintelingen van kreeg. Hij had een blik dat je diep kan raken. Sommigen geloven dat hij een gave heeft. Hij kan iets heel bijzonder. Misschien was het een tactiek dat hij je zo kan laten voelen. Saronse wist zelf eigenlijk niet hoe hij het deed. Zijn aanrakingen waren heel speciaal. Één van de redenen dat hij zo weinig mogelijk lichamelijk contact uitvoerde. ‘’,Je kan nog altijd naar het noorden trekken. Daar is het momenteel doodstil.,’’ Zei Saronse droogjes. Hij betrapte Iki met oogrollen. En grijnsde normaals. Saronse zijn oren draaiden plots. Hij hief aandachtig zijn hoofd omhoog. Iki reageerde het zelfde. ‘’,Wel, het ziet ernaar uit dat het tijd is voor de jacht niet?,’’ Saronse richtte zijn aandacht op de zwarte wolf die diep zuchtte. “yup, mijn roedel heeft me weer eens nodig… Ik zie je straks wel weer.” Saronse knikte glimlachend. “,Succes Iki, en denk eraan verspil geen tijd aan zinloos jagen. Denk goed na.,” Iki duwde speels tegen Saronse’s been. “Jaja beloofd!” Iki verdween al gauw en liet Saronse achter. Saronse ging gewoon weer verder. Zijn been was mooi geheeld. En de andere wonden die hij een tijd geleden had opgelopen. Saronse was opgelucht dat hij gewoon weer normaal kon stappen. Hij had gevreesd dat hij voor eeuwig mank zou lopen. Zijn doordringende blauwe ogen hadden zijn bestemming in het vizier. Het zilveren meertje. Best een kleine poel water. Maar voldoende om al de dieren in de omgeving drinken te bieden. Niemand leek in de buurt te zijn. Saronse liep zijn hoofd rustig zakken en liet het koele water door zijn keel glijden. Hij nam grote sloken, maar heel rustig en niet te gulzig. Zijn overdreven lange manen hingen speels in het water. Zijn gehele gezicht verstopt onder zijn manentop.
 


Open voor wie wil! J sorry hij is nog niet zo indrukwekkend. Lange tijd geleden Very Happy

2 Re: Enjoy life ✦ Saronse ✦ op do 20 jun - 10:54

Nergüi

avatar
Langzaam opende Nergüi haar ogen. Ze knipperde er even mee en hoorde dat knisperende geluid van slaap in je ooghoeken. Ze gaapte uitgebreid, waarbij haar tong zich omkrulde in de lucht. Het was apart hoe haar dromen waren veranderd. Waar ze vroeger nachtmerries had gehad over haar moeder, Ganzorig en de paarden die haar vroeger had gepest en vernederd, ging haar dromen nu vaak over hoe ze die pestkoppen terug kon pakken. Ze was nog altijd niet groot, maar haar achterhand was groot en sterk, zoals die van een Appaloosa betaamd. Nergüi kwam overeind. Het was apart. In haar dromen had ze altijd een uitstekende vocabulaire en wist ze die pestkoppen van een ongekend republiek te dienen. De realiteit was echter anders. Dat was het altijd. De merrie kwam overeind en schudde zich uit. Hoewel haar vacht niet meer zo dof was als vroeger, waren haar manen nog altijd sprieterig en stonden ze half overeind. Nergüi zuchtte even. Nee, een schoonheid was ze niet. Dus maakte ze dat maar goed met attitude. 


Haar voeten zetten zich in beweging. Nergüi volgde haar neus, op zoek naar water. Haar keel voelde droog en schraal. Sommige takken van de hangende wilgen streelde haar rug. Een aanraking die haar deed verlangen naar meer. Haar blik gleed over het woud. Gouden lichtbundels vielen door de takken en Nergüi zag de pluisjes die er in dansten, als kleine feetjes. Ze zou willen dat ze de woorden had om het te omschrijven. De bomen weken uiteen en toonden een klein meer. Het eerste wat haar hieraan opviel was dat er al iemand was. Een bonte hengst. Nergüi bevroor in de schaduwen van de bomen en liet haar blik over de hengst glijden. Wat was hij... mooi. Ze had nog nooit eerder een paard met zulke schoonheid gezien. De zon verwarmde de spieren onder zijn glanzende huid, zijn lange, golvende manen vielen galant langs zijn welgevormde hals. Nergüi twijfelde. Moest ze wachten tot hij weg was? Maar iets in haar dwong haar om naar voren te lopen. Omdat ze nu toch al in beweging was liep de merrie naar de waterkant en liet haar hoofd zakken. Terwijl ze dronk gluurde ze naar de hengst die zich schuin aan de overkant bevond. Wat moest ze nu? Praten? Nee, dan zou ze zich liever ter plekke in dit meertje verdrinken. Een hengst zoals hij zou niet eens opkijken naar haar.Laatst aangepast door Nergüi op ma 24 jun - 4:36; in totaal 1 keer bewerkt

http://ccdragon-93.deviantart.com/

3 Re: Enjoy life ✦ Saronse ✦ op vr 21 jun - 6:22

Saronse

avatar
Your Hero ♥
♕Saronse


Saronse dronk rustig verder. Even stopte hij toen hij hoefstappen hoorde. Hij hoorde het al van ver en kon al meteen raden dat het een paard was. Waarschijnlijk had het ook dorst. Niet veel later naderde een appaloosa merrie hem en liet meteen haar hoofd zaken om te drinken. Saronse maakte niet meteen oog contact. Hij wilde haar niet zenuwachtig maken. Hij had zo wel het gevoel dat de merrie wel oogcontact met hem probeerde te maken. Rustig hief hij zijn hoofd omhoog en hield het wat schuin. Zijn ijs blauwe ogen werden gericht op die van haar. Zijn ogen keken uitnodigend, ze moest niet bang zijn om naar hem te kijken. Hij had een warme uitstraling. De meeste paarden voelden zich meteen gerust bij zijn aanwezigheid. Uiteindelijk was het Saronse die de eerste zet gaf. '',Een goede morgen jonge dame.,''  Zijn stem was zo zuiver en warm. Zijn manen plakten tegen zijn warme hals en brede borst. Omdat ze zo nat waren van daarnet. Het was best wel koeltjes deze morgen'd. Maar aan de klaar heldere hemel te zien zal het vast gauw opwarmen door de goudgele zon. Saronse was altijd goed gezind. Nooit zou je hem chagrijnig zien. Het wilgenwoud was één van zijn favoriete plaatsen. Waarom het hem steeds aantrok? Hij had daar geen flauw idee van. Hij was gewoon zo gefascineerd door deze oude sierlijke bomen. De bodem was bedekt met een dik laag mos. In de herfst is het hier best wel ongezellig. Kale bomen, alles was er zo donker. Maar nu kwam alle kleur weer terug. En Saronse vond het heerlijk. Hij voelde zich nu ook fitter, levendiger. Lente bracht nieuw met zich mee. De wijze hengst hield nog steeds zijn aandacht op de merrie gericht. Hij lette niet echt op haar uiterlijk. Hij vond haar wel uniek. Iedereen was uniek en beeldschoon op zijn eigen manier. En Saronse kon zo aan haar lezen dat ze een schitterende karakter was. Hij vroeg zich af wat voor verhaal zij te vertellen heeft. Misschien zou deze vraag wel spoedig beantwoord worden.
Zijn gezicht was een beetje mysterieus. Je zag maar een klein deel van zijn hoofd. Maar zijn doordringende blauwe ogen waren duidelijk zichtbaar. Hij had een mooie gevoelige gevormde neus. En zachte roze lippen. Na een korte stilte voegde hij ook nog iets aan toe. '',Mijn naam is Saronse trouwens.,'' Saronse boog lenig voor de merrie. Ter begroeting. Niet veel hengsten deden het. Buigen voor iemand doe je meestal uit respect. En dat hadden maar weinig paarden. Vond Saronse.

4 Re: Enjoy life ✦ Saronse ✦ op ma 24 jun - 4:47

Nergüi

avatar
O god, o help. Hij keek op! De zwart bonte hengst die zo uit een sprookje weggelopen had kunnen zijn hief zijn hoofd en haar blik ving de zijne. Onmiddellijk richtte Nergüi haar ogen op de bomen om haar heen. Een vreemde, maar toch enigszins bekend warme verspreidde zich door haar lichaam. Schaamde ze zich? Waarvoor? Ze deed immers niks. Behalve drinken. Wat ze nu al overigens langer deed dan ze normaal deed. Of ooit had gedaan. Haar ze wist nu echt niet meer wat ze moest doen. De ogen die in de hare hadden gekeken waren namelijk prachtig geweest. Een ijselijk blauw, wat toch warm was. ''Een goede morgen, jongedame,'' klonk er toen. Nergüi verslikte zich in haar water en hief met een ruk haar hoofd, waarbij een waterstraal van haar kin werd gelanceerd en weer in het meer kletterde. De Appaloosa stond verstijft aan de waterkant, haar ogen groot en op de hengst gericht. Nergüi deed even haar mond open en dicht, maar er kwam geen geluid uit. Waarom blafte ze hem niet af, zoals ze bij iedereen deed? Op één of andere manier kon ze het niet opbrengen om kortaf te doen tegen deze hengst. Ze schraapte haar keel en ging er iets meer ontspannen bij staan. “Goedemorgen,” zei ze zacht, maar verstaanbaar. Nergüi probeerde haar stem net zo warm en zwoel te laten klinken als de hengst had gedaan, maar faalde daar jammerlijk in. ''Mijn naam is Saronse trouwens,'' voegde hij er aan toe, waarna het paard zich door zijn knie liet zakken en voor haar boog. O.M.G. Hij boog voor haar! Als ze een tweebenige was geweest, was haar hoofd knalrood geworden. Nu voelde Nergüi enkel de warmte in haar branden. O nee, ze mocht niet gaan zweten! Ugh, waarom reageerde ze zo? Ze staarde de hengst even wezenloos aan en bedacht zich toen dat ze natuurlijk moest antwoorden. “Ik, eh, ik ben Nergüi,” zei ze wat verlegen. Wat? Waarom was ze verlegen? Aaargh, deze hele ontmoeting sloeg nergens op!

http://ccdragon-93.deviantart.com/

5 Re: Enjoy life ✦ Saronse ✦ op wo 26 jun - 0:38

Saronse

avatar
Your Hero ♥

♕Saronse♕For beautiful eyes, look for the good in others.
For beautiful lips, speak only words of kindness.
And for poise, walk with the knowledge that you are never alone.Saronse bleef gewoon rustig en geduldig. Zijn glimlach bleef lange tijden op zijn gevoelige mond gevormd. Hij merkte dat de merrie een beetje ongemakkelijk was. Maar Saronse begreep het wel. Hij heeft wel meerdere paarden tegengekomen die wat onrustig waren of onzeker waren bij de aanwezigheid van een vreemd paard. Hij had een zachte onderdrukking op zijn gezicht. En steeds weer sierde deze bijzondere vriendelijkheid hem. 
Toen hij haar aansprak verslikte ze zich. Saronse besloot hierom maar niet te lachen. Hij wilde haar niet van streek maken. 
Zijn aandacht viel eventjes om zich heen. Toen het hem opviel hoe mooi het hier was. De prachtige sierlijke takken van de oeroude wilgenbomen die als een gordijn over het hele gebied vielen. De zilveren/groene blaadjes glinsterden alsof zilveren stof uit de hemel gevallen was. 

Saronse vond het best wel schattig hoe ze op hem reageerde. uiteindelijk liet de merrie haar unieke stem horen. Een stem die alleen zij bezat. ''Goedemorgen'' Had zij gesproken. Saronse glimlachte tevreden. Het was al een begin. Na een lange stilte slaagde ze er weer in om de stilte tussen hen in te verbreken. ''Ik eh, Ik ben Negüi.'' Hij kon aan haar horen en zien dat ze duidelijk verlegen was. Saronse fronste even bedenkelijk. '',Negüi... Negüi,'' Sprak hij herhaaldelijk in zijn hoofd. Om het zeker te onthouden. Daarna richtte hij zich weer vriendelijk op de merrie. '',Prachtige naam. Ik heb het nooit eerder gehoord.,''
Saronse liet zijn hoofd eventjes zakken om nog wat water op te vangen. Heerlijk zuiver water. 
Zijn lichaam zat overvol met prachtige tekenpatronen. Hij had twee bijzondere tekens. Ze hadden een betekenis. Rechts van zijn borst vormde zich een hartvormige vlek. En aan zijn linkerbil een grote kruis. Zijn moeders kant hadden allemaal hetzelfde teken op dezelfde plaats, het kruis. En aan zijn vaders kant hadden allen het hartenvorm. Saronse staarde een tijdje in het water. Saronse herinnerde zijn moeder maar vaag. Ze werd vermoord toen hij maar een paar dagen oud was... Zijn moeder was de dochter van een zeer sterk rijk. Ze geloofde in het goede en leefde in harmonie met de andere wezens. The Fenix guardians genaamd. Hun bondgenoten waren de wijze uilen van The tree. Zijn moeder was spierwit. Ze had enkel dat zwarte kruisvormige vlek op haar linkerbil. En Ze had aan de linkerkant een maan oog. 

Zijn vader kwam van een heel andere koninkrijk. The Hell Zone. Een valse kudde paarden. Met een gestoorde Koningin aan het hoofd. Zijn grootmoeder... Scull. Beiden rijken waren grote vijanden. Goed VS slecht. Toch vond er liefde tussen de twee totaal verschillende paarden. Zijn vader was zwart. En had een witte hartvormige vlek op zijn rechterborst. En, hij had een maanoog aan de rechterkant. 
Saronse kende het verhaal van zijn ouders maar vaag. Maar hij wil er graag meer over horen. Saronse had het gevoel dat hij het gauw genoeg te weten zou komen. Naar het schijnt leefde zijn vader nog. Ergens in dat donkere woud. Saronse knipperde even met zijn ijsblauwe ogen toen hij merkte dat hij weer eens diep in gedachten zat. Iets dat wel vaker bij hem gebeurde. Hij richtte zijn warme blik weer op Negüi. '',Vergeef me, ik kan soms eens in mijn gedachten verdrinken...,'' Zijn lange zwarte manen hingen als een satijnen gordijn over zijn hals en hoofd.
'',Zeg eens beste Negüi, verblijf je hier al lang? Hier in Dream Horses?,'' Weerklonk zijn heerlijke stem. Saronse keek geïnteresseerd in haar. Als ze geen zin had of zich te ongemakkelijk vond om te praten dan zou Saronse het heus wel begrijpen. Niet iedereen deed graag een praatje met een vreemde. Maar Saronse wel. Hij leerde graag de paarden kennen, en hij hield ervan om naar hun verhalen te luisteren.Klaar :3

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum