Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

I love It

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 I love It op vr 1 maa - 10:47

Corazón

avatar
You’re on a different road, I’m in the milky way.
You want me down on earth, but I am up in space.
You’re so damn hard to please, we’ve got to kill this switch,
You’re from the 70s, but I’m the 90s b*tch.


Met grote, lange passen bewoog de jonge merrie over het bloemenveld, met haar hoeven de kleurrijke bloemen plat trappend.
Al die felle kleuren deden pijn aan haar gelige ogen die eigenlijk alleen donkere en zachte kleuren gewend waren.
Haar spitste ogen vlogen wild heen en weer, alle luide geluiden opvangend, ze was vrolijk aangezien ze pas lid was geworden van Aaliyah’s kudde, de Horcrux, iets wat haar grote plan erg zou helpen.
Natuurlijk zou ze niemand laten weten van haar plan, dan zouden ze haar vast net zo gek vinden als dat ze die Cesilia vinden en dat is niet de bedoeling.
En nu moest uitgerekend zij ‘babysitter’ worden van die vreemde merrie maar, ach, ze moest nu eenmaal érgens beginnen.
Haar lange, zwarte staart zwiepte heen en weer om de herfst- vliegjes weg te jagen en zachtjes neuriede ze een- vreemd genoeg- vrolijk liedje.
Twee helderblauwe vlinders cirkelden om elkaar heen, over elkaar en landden plots weer op een kleurrijke bloem en vlogen weer rustig verder maar, wel bij elkaar. Een gemene grijns speelde rond haar lip en ze volgde de twee breekbare diertjes gefixeerd met haar helder- gele ogen
I love it’ Fluisterde ze zachtjes met nog steeds haar brede grens op haar lippen.
Zou ‘babysitter’ ook betekenen dat je veulens zou mogen opleiden? Want dat zou haar werkelijk gewéldig lijken, om veulens naar haar wil op te leiden, als kleine, onbenullige slaafjes en het zou NIEMAND boeien, want het waren háár slaafjes!
Natuurlijk was dat niet een ‘dream come true’, aangezien Aaliyah of een ander wel zou zeggen hoe en waarvoor Cora de beestjes moest opvoeden.
I don’t care!’ Grinnikte ze zachtjes en zwiepte zo nu en dan met haar staart.
Zo hard ze kon brieste ze vlakbij en in de richting van de breekbare, blauwe vlindertjes, eentje flikkerde van het mooie bloempje en de andere vloog weg met hoogstwaarschijnlijk zijn zwakke hartje vol schrik.
Oh, wat een vermaak die diertjes wel niet voor haar konden zijn, dat liet nog eens zien hoeveel kleine veulentjes haar zouden kunnen vermaken, gewéldig veel.
Misschien, ooit, op een dag, toch verdween haar grijns niet bij die gedachte, hij werd alleen breder.
Cora wist niet zeker of zo nou respect had voor Aaliyah, of niet, de merrie was immers van ongeveer de zelfde leeftijd, dus dat betekende niet zo veel.
De merrie had nog niet eens zo veel goed werk verricht met haar kudde, dus daar lag het al helemáál niet. Wat was het dan wel?
Of was het puur en alleen het idee dat, als ze nu deed alsof ze de merrie respecteerde, dat ze dan sneller een plekje op de top kon bemachtigen, en het mooie prinsesje van haar troon stootten?
Waarschijnlijk het laatste, het laatste; zonder twijfel. Het was natuurlijk zeker niet zo dat ze geen respect had voor oude dieren, alleen sommigen verdienden het gewoon niet!
Beesten die geen ene *&%* uitvoerden en alleen maar op hun luie, dikke kont zaten, rustig uitkijkend op hun ‘veroverde’ koninkrijk.
Kort zuchtte ze maar, meteen voelde ze zich alweer beter. Zachtjes neuriënd wandelde ze van het geflikkerde vlindertje weg en staarde eventjes rond over het verschrikkelijk kleurrijke bloemenveld.
Haar spitste oren vingen geritsel op en ze wist meteen dat dit volgende dierlijke gezelschap een viervoeter zou zijn, een paard, om precies te zijn.
‘Wel, wel, wie hebben we daar?’ Niet weten wie er voor haar zou komen staan.


I love It-Icana Pop

Gestoorde CESILIA AWESOMENESS

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum