Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

natural life

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 natural life op vr 14 sep - 0:53

Ninjo

avatar
natural life(natuur leven)

stevig stapte ze door.telkens kraakte hier en daar wel iets.ze keek even achter zich omdat ze iets hoorde.uit de struik sprong er een wolf uit.verschrikt bleef ze even staan.opeens drong het tot haar door'waarom ren je niet weg het is je vijand'ze brieste even en galopeerde ervandoor.ze hoorde hoe de wolf hijgend haar volgde.steeds kwam de wolf dichter en dichter.ze galopeerde verder en keek achterom.ze zuchte en maakte een scherpe bocht.ze wierp nog een blik achter zich en zag de wolf toen jankend weg gaan.blij en briesend draaide ze een paar rondjes terwijl ze juichte.ze zuchte en nam een paar slokjes van het beekje dat voor haar lag.ze nam een sprintje en galopeerde langs het beekje heen.ze stapte verder tot ze op een plek was waar ze omsingeld was door bomen.het was geen open plek.ze nam wat happen van het verse gras.ze zuchte even en keek weer rond.ze vond het best eng en galopeerde snel weg.ze rilde even als ze de warme zonestralen op haar vacht voelt.ze sloot even haar ogen en liet haar vacht verwarmen door de zon.ze voelde hoe een windbriesje door haar manen ging."haaaa dat was lekker fris"zei ze zacht en opende haar ogen weer.voor haar stond er een konijntje die wat aan het gras kouwde."hallo daar"zei ze en keek het springend konijntje na die in het hoge gras verdween.

2 Re: natural life op vr 14 sep - 1:36

Jack Sparrow

avatar
Met een groot verlangen keek hij naar de zee, het geweldige en woeste water werd in zijn ogen weerspiegeld, zou het niet geweldig zijn om de baas te zijn over die zee? Om over de zee te varen, terwijl het dek van je schip zachtjes of hevig op en neer deinde. Zou het niet geweldig zijn om een piraat te zijn? Om met een woeste 'arrr' op het schip van andere te springen, hier en daar wat mensen neersteken om dat schip te kapen? Maar nee, dat was niet voor hem weggelegd, hij was niet meer dan een simpel paard, een simpel paard met een sikje, een doek om zijn hoofd, kralen in zijn manen en een grote band met een stok erin, die dient als 'zwaard', om zijn middel. Met nog een laatste zucht van verlangen draaide hij zich om, direct begon de wind aan hem te rukken, zijn manen en staart wapperde wild naar achteren en met zijn ogen dichtgeknepen begon hij aan de eeuwig durende tocht naar de rand van het uitgestrekte bos. Uiteindelijk voelde hij de overige blaadjes die er nog lagen knisperen onder zijn voeten, hoewel hij allang gemerkt had dat de wind opgehouden was, de grond anders was geworden en dat hij verscheidene keren tegen een boom aangeknalt was had hij moedig zijn ogen dichtgehouden tot hem moment dat hij de blaadjes hoorde kraken. Langzaam gingen zijn ogen open. Hij keek maar eventjes rond het gebied en zag direct een merrie, ze was zwart en niet echt breed gebouwd, voor haar zat een konijn tevreden te genieten van wat gras. Jack kwam dichterbij en merkte al gauw dat de merrie praatte tegen het konijn, die verschrikt weg huppelde ,,And then they say Í am mad.'' Mompelde hij zo zachtjes dat de merrie het niet zou verstaan. Met zijn hoofd schuddend naderde Jack de merrie van achteren en ging achter haar staan, nog wel buiten het bereik van haar sterke hoeven. ,,Ik denk niet dat dié terug gaat praten mádame.'' Zei hij droogjes tegen de merrie.

3 Re: natural life op vr 14 sep - 1:57

Ninjo

avatar
ze schrikt en zet een stap naar voor.meteen draaid ze zich om"pas op wolf ik krijg je wel"zei ze terwijl ze haar ogen opende"ow sorry ik dacht dat jij een van de wolven was uit een roedel die mijn ouders vermoord hebben"zei ze verontschuldigend.ze schudde haar manen uit en hier en daar vloog er wel een blaadje of takje uit haar manen."wie bent u"zei ze terwijl ze de hengst grondig bekeek.hij was sterker gebouwd en had parels in zijn manen.verder van de detais zag ze nog niet echt.ze brieste vriendelijk en keek hem aan."hoe kom je hier terecht?"vroeg ze ze kon je soms lastig vallen met simpele vraagjes.ze stelde al die vraagsjes omdat de meeste schurken er pas vandoor gingen als je vroeg wie ben je."wie ben je?"vroeg ze als ze al haar moet had verzameld.ze schraapte zacht met haar hoef over het zand dat onder de blaadjes lag.ze zwiepte met haar staart om de vliegen en muggen op afstand te houden.ze keek even tussen de blaadjes door naar de helder blauwe lucht.de lucht vulde zich langzaam met regen wolken.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum